Policija

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
NPU je nastal v casu kresalove in je ponudil to kar so prej vsi sanjali - dobro placana delovna mesta za kriminaliste - vsi imajo zacetno placo na nivoju komandirja policijske postaje. Zato je bil NPU zazeljen....in so tja orvo skadrirali po vezah. Pol so kadrirali od zunaj in so tja prisli ljudje ki drugje niso dobili sluzb. Npr direktorica petra grah lazar... takrat se samo petra grah...ni dobila sluzbe na banki...sla
Na npu....bla tam tri leta in odsla na DUTB....in pol nazaj na NPU za direktorico. Tam je cca 5 sposobnih ljudi ki delajo v skupini za organiziran kriminal (droge/umori). Ostalo je v primerjavi z regionalnimi enotami krim policije precej ubogo
No pol pa tako. Če bi bil ti na Stevanovičevem mestu, kaj bi imel rajši, da te obravnava pameten in pošten inšpektor, al budalo v stilu Branka Grimsa?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Saj zato so pa iskali ljudi iz računovodstev in bančništva, kjer se spoznajo na denarne tokove. Gospodarski kriminal je viden v papirjih in ne na ulici.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
jaz sem na fb v eni sneaker grupi, pa se pubeci menijo pa limajo slike kere jordanke mate pa vi danes na proteste ... skratka ja. :D

• Haha
Reactions: Matey

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.927
113
Rumeni, ki ga iščejo...

Glede na prej napisano/ugotovljeno, je 24ur članek pesek v oči (za rumenega).

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.377
2.560
113
Sindikat zahteva ugotavljanje, ali so bili ukazi, dani policistom, med protesti pravilni?

vi, alter privatniki, koliko časa bi trpeli v firmi takega, ki zahteva proverko za vaše odločitve?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.215
3.622
113
Na žalost je to nova normalnost... Da zaposleni diktirajo vodstvu...
Jup.
Novi socializem, ko so (tudi) snažilke volile/izbirale direktorje firm.
Zdaj se temu menda reče "vključenost zaposlenih", starejši bralci pa to (pre)poznamo kot samoupravljanje.
Saj "samoupravljanje" se sliši lepo - dejstvo pa je, da vedno nekdo "bolj (samo)upravlja" kot drugi.
In po pravilu so to najglasnejši bedaki - in drugače, kot da gre čez par let/desetletij agonije, vedno večje revščine, vse u maloro, se v dosedanji zgodovini človeštva še ni končalo.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
No ja, Delam že 30 let. Tako slabo kot je zdej še nikoli ni bilo. Te novodobni kapitalisti bi te izmozgal do kraja. Ne zahtevam nič več kot mi pripada. Pa šef jamra da bi nekaj takoj pa na hitro. Ja in ne. Malca mi pripada in šel bom na malico, pa če tudi zgubi za eno novo feltno za BMW. Boli me. Sem jest kriv za njegovo slabo kadrovsko poliitko in pohlep, če ima drago babo, pa bajto za miljon. Nisem. Če mi bo pa očital slabo delo, se pa komot vidiva na sodišču. Najlepše je gledat Bavarije 43, pa vikende, pa babo v novem avtu, pa z šminko za 100 EUR, tebi pa očitajo, da mu kruh odžiraš. Se vidiva na sodišču z 100k odškodnine, pa naj si druge bedake išče. Jest si bom že posel našu, brez njega

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
No ja, Delam že 30 let. Tako slabo kot je zdej še nikoli ni bilo. Te novodobni kapitalisti bi te izmozgal do kraja. Ne zahtevam nič več kot mi pripada. Pa šef jamra da bi nekaj takoj pa na hitro. Ja in ne. Malca mi pripada in šel bom na malico, pa če tudi zgubi za eno novo feltno za BMW. Boli me. Sem jest kriv za njegovo slabo kadrovsko poliitko in pohlep, če ima drago babo, pa bajto za miljon. Nisem. Če mi bo pa očital slabo delo, se pa komot vidiva na sodišču. Najlepše je gledat Bavarije 43, pa vikende, pa babo v novem avtu, pa z šminko za 100 EUR, tebi pa očitajo, da mu kruh odžiraš. Se vidiva na sodišču z 100k odškodnine, pa naj si druge bedake išče. Jest si bom že posel našu, brez njega
Hja v enem trenutku pac ne bo vec nobenega ki bi te zaposlil ker zakaj bi...

Vsi vidijo bavarijo.rizika ne vidi noben in ne vidis da je tvoj šef žrtvoval ogromno da je dvignil firmo.

Mene bolj motijo razno razni mešalci zraka ki pobirajo reket/provizijo sedijo na udobnih stolckih efektivno pa ne delajo.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in Pepe

u nulo zadeto, ni kaj dodati....

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Hja v enem trenutku pac ne bo vec nobenega ki bi te zaposlil ker zakaj bi...

Vsi vidijo bavarijo.rizika ne vidi noben in ne vidis da je tvoj šef žrtvoval ogromno da je dvignil firmo.

Mene bolj motijo razno razni mešalci zraka ki pobirajo reket/provizijo sedijo na udobnih stolckih efektivno pa ne delajo.
Če ma v firmi v pisarnah mešalce zraka je sam kriv, če nam delavcem po glavi skače, še vedno lahko sam dela, tako kot je 20 let nazaj. Njegov riziko me ne zanima. Če si lahko zadeve za miljon prvošči, pa najše 2 zraven zaposlil da štukaj malice, kako bolniško itd. Sej pravim nič ekstra nočem., če mi nekaj pripada, mi pripada. In bom šel na malico, tudi če mu mašina za miljon zariba zaradi tega. drugače, pa vedno pameten, tehnika, ga je 20 let nazaj povozila. Lahko me komot zamenja, zadeva bo zaribala če je on tam ali ne.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
Če ma v firmi v pisarnah mešalce zraka je sam kriv, če nam delavcem po glavi skače, še vedno lahko sam dela, tako kot je 20 let nazaj. Njegov riziko me ne zanima. Če si lahko zadeve za miljon prvošči, pa najše 2 zraven zaposlil da štukaj malice, kako bolniško itd. Sej pravim nič ekstra nočem., če mi nekaj pripada, mi pripada. In bom šel na malico, tudi če mu mašina za miljon zariba zaradi tega. drugače, pa vedno pameten, tehnika, ga je 20 let nazaj povozila. Lahko me komot zamenja, zadeva bo zaribala če je on tam ali ne.
Nisem dobro napisal. Niso tezava obrtniki/podjetniki ampak razni "lobisti" in ostali politicarji... .

Zakaj se sam ne podas na podjetnisko pot. Ocitno obvladas tako delo kot ekonomijo.

• Všeč mi je
Reactions: Apollo8