Policija

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ni lih diht....treba na kratko ketno dat!
Fašistek v nastajanju...
Nič ni v nastajanju, je že kar sedaj skrajni desničar. Manipulira z ljudmi in izkorišča kovid krizo, da bi morda prišel v parlament. Tam se bo pa takoj zlizal z Janšo.

• Haha
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.051
5.658
113
Kako bodo pa to Golobič Kresalka in Senica dopustili v ozadju?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kako bodo pa to Golobič Kresalka in Senica dopustili v ozadju?
Preberi si kake resne komentarje o Stevanoviču in ne pavšalno blebetanje kake NoreTV, kjer so za vse kar ne paše Janši, krivi zgoraj omenjeni. :evil: Ti so pa že gotovo tako na koncu, da podpirajo Jelinčičevega kandidata za poslanca, ki se druži z rumenimi jopiči in štajersko vardo. :nigladek:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Dejmo ze prebolet ta NPU. Ce so mu s cim uslugo naredili, so mu jo s tem da so NPUju dodelili zadevo
Dej mal razloži tole. Pa ne da bi te zezal, res me zanima. Pa še to. Za koj k je blo treba Čordiča vlečt sred pizdarije v marico, ko bi ga komot dobil zjutri ko bi šu na kofe.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Preberi si kake resne komentarje o Stevanoviču in ne pavšalno blebetanje kake NoreTV...
Katere medije z resnimi komentarji imaš to v mislih? Necenzurirano.si ter njihov prispevek o trojanskem konju? Delo in njihovo direktno zanikanje te možnosti o trojancu? Kaj tretjega? Sem že kar nekaj prebral na to tematiko pa bi še tako da se priporočam za kak vir resnih omentarjev.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Matey
Recimo Jarčevo danes pri Slaku ali pa levega in desnega komentatorja pred kakim dnevom, ravno tako pri Slaku, ki sta se o Stevanoviču kar strinjala. Pa še nekaj drugih komentarjev, ki so bili kar enotni o Stevanovičevih usmeritvah in namenih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Aha aha, ok, tnx, od tam nimam pa še nobenih info, nisem tega še nič gledal. Lahko morda na hitro spišeš še kakšen kratek povzetek? A gre v tisto varianto Stevanovića kot ne preveč v kakšno smer vezanega političnega oportunista ali kaj drugega?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Niti ni oportunist, je kar resen skrajni desničar, ki svojo naravnanost zaenkrat prikriva, da bi zase pridobil kar največ, sicer politično neangažiranih, morebitnih volivcev. V ta namen izkorišča nejevoljo ljudi, ki je nastala v glavnem zaradi nedomišljenih in včasih butastih kovidnih ukrepov

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.335
-2.710
113
Dej mal razloži tole. Pa ne da bi te zezal, res me zanima. Pa še to. Za koj k je blo treba Čordiča vlečt sred pizdarije v marico, ko bi ga komot dobil zjutri ko bi šu na kofe.
So ga pred protestniki zvlekli v marico zato, ker policaji provocirajo, ker so želeli da protestniki izgubijo živce in v bran Zlatkotu napadejo policijo, ki bi s tem dobila legitimnost, da jih razžene in označi kot nasilne protestnike, ki napadajo policijo. Policaji so provocirali protestnike, ker so želeli izgrede.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
So ga pred protestniki zvlekli v marico zato, ker policaji provocirajo, ker so želeli da protestniki izgubijo živce in v bran Zlatkotu napadejo policijo, ki bi s tem dobila legitimnost, da jih razžene in označi kot nasilne protestnike, ki napadajo policijo. Policaji so provocirali protestnike, ker so želeli izgrede.

Normalen policist
se zaveda da je v izgredih lahko tudi on žrtev in si zagotovo ne želi da zadeva esklira. Tvoja teorija je nekje na novoju 5g anten v cepivih...

• Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.335
-2.710
113
Normalen policist
se zaveda da je v izgredih lahko tudi on žrtev in si zagotovo ne želi da zadeva esklira. Tvoja teorija je nekje na novoju 5g anten v cepivih...
Saj se ni en navaden policist z ulice odločil, da Zlatka aretira, ampak je dobil tako komando od njegovih predpostavljenih, tistih ki udobno sedijo kje v fotelju. Tisti predpostavljeni pa še od koga višje. In tega baš briga, če bo en navaden policist žrtev, pravzaprav bi bilo to za oblast še dobrodošlo.

Tisti, ki so ga aretirali na ulici tudi slučajno niso mogli zaznat zlatkotovega domnevnega kaznivega dejanja pozivanja k nasilju..., ker naj bi bilo storjeno na povsem drugi lokaciji, kot so se nahajali policaji, ki so Zlatkota aretirali.

edit: Preberi si članek - link v postu pred mojim.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: bizi

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
Saj se ni en navaden policist z ulice odločil, da Zlatka aretira, ampak je dobil tako komando od njegovih predpostavljenih, tistih ki udobno sedijo kje v fotelju. Tisti predpostavljeni pa še od koga višje. In tega baš briga, če bo en navaden policist žrtev, pravzaprav bi bilo to za oblast še dobrodošlo.

Tisti, ki so ga aretirali na ulici tudi slučajno niso mogli zaznat zlatkotovega domnevnega kaznivega dejanja pozivanja k nasilju..., ker naj bi bilo storjeno na povsem drugi lokaciji, kot so se nahajali policaji, ki so Zlatkota aretirali.

edit: Preberi si članek - link v postu pred mojim.
Joj mladina pa sploooh ni levosucna (kar je meni zanimivo, glede na to da so rušili komunizem...).

Lej navaden policist pa na ulici lahko tudi stran pogleda in spregleda zlatka....
A kapiras da folk izziva cvili o pravicah itd poten pa joka ko plinarna zalaufa pa jih hocejo razgnati ker vse skupaj postalo nasilno. Ves, ce bi mirno stali tam na trgu republike jih noben ne bi sprical.. ker so pa ze zadnji teden delal probleme in ustavljali promet tokrat ni bilo za pričakovati kaj bolje (so probal tudi vlak ustavit)

• Všeč mi je

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
NPU je nastal v casu kresalove in je ponudil to kar so prej vsi sanjali - dobro placana delovna mesta za kriminaliste - vsi imajo zacetno placo na nivoju komandirja policijske postaje. Zato je bil NPU zazeljen....in so tja orvo skadrirali po vezah. Pol so kadrirali od zunaj in so tja prisli ljudje ki drugje niso dobili sluzb. Npr direktorica petra grah lazar... takrat se samo petra grah...ni dobila sluzbe na banki...sla
Na npu....bla tam tri leta in odsla na DUTB....in pol nazaj na NPU za direktorico. Tam je cca 5 sposobnih ljudi ki delajo v skupini za organiziran kriminal (droge/umori). Ostalo je v primerjavi z regionalnimi enotami krim policije precej ubogo

NPU je nastal v casu kresalove in je ponudil to kar so prej vsi sanjali - dobro placana delovna mesta za kriminaliste - vsi imajo zacetno placo na nivoju komandirja policijske postaje. Zato je bil NPU zazeljen....in so tja orvo skadrirali po vezah. Pol so kadrirali od zunaj in so tja prisli ljudje ki drugje niso dobili sluzb. Npr direktorica petra grah lazar... takrat se samo petra grah...ni dobila sluzbe na banki...sla
Na npu....bla tam tri leta in odsla na DUTB....in pol nazaj na NPU za direktorico. Tam je cca 5 sposobnih ljudi ki delajo v skupini za organiziran kriminal (droge/umori). Ostalo je v primerjavi z regionalnimi enotami krim policije precej ubogo

a recimo navadn/povprečnjanez lahk pride do službe na NPUju? so kake hude zahteve da pridš tja not? kašne kadre se tam načeloma išče?

• Všeč mi je

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
a recimo navadn/povprečnjanez lahk pride do službe na NPUju? so kake hude zahteve da pridš tja not? kašne kadre se tam načeloma išče?
Danes zelo tezko, razen ce ti to osebno uredi hojs ali kangler.

Takrat se je od zunaj iskalo ljudi iz racunovodstev, bank, it sektorja. Za druga podrocja bodo pa imeli prednost kandidati iz policije ker obicajen janez pac pojma nima kako dolocene stvari izvajat