Zdej al dve razlicni temi bereva al pa ti ne razumes kar jaz napisem.
Jaz ne vem kdo je bil tam niti ne vem ce je res. Vse kar sem napisal je to, da policisti PPE ne vedo kdo je v mnozici policist (v sluzbi v civilu).
Kljub temu da bi ti sedaj verjetno rad da ti to se narisem, tega ne bom storil ker bi s tem razkrival stvari ki jih ne zelim razkriti.
Se enkrat: tudi ce so XM pretepli trije policisti v civilu (ki so bili v sluzbi), to ni vzrok za neukrepanje PPE, ker slednji niso mogli vedet da gre za policiste.
Sploh ni to problem. Namesto da bi komentiral potencialno policijsko nasilje in (zlo)rabo pooblastil in moči tebe moti sedaj "upravni postopek" oz. iščeš problem v neki malenkosti oz. po tvoje cela stvar ni resnična ker je vmes en del zgodbe ki se tebi zdi nemogoč.
Skratka če se spustim nivo nižje. V zgodbi je policist pod krinko oz. 3 njih zaznali veliko kršitev s strani X osebe in so "odvrgli" krinko ker se je šlo za življenje in smrt ter to osebo preganjali čez pol ljubljane in jo na koncu zbila na tla. A sedaj bi po tvoje moral potem ko je pristopil "uniformiran" policist zbežat nazaj v množico, preteps še njega (da bi zgledalo realno), se predat in it na policistko postajo kot civilist ali se mogoče indentificirat z značko in predat osebo njemu?