Policija

erikson

Guru
25. avg 2007
22.345
6.145
113
KSZ

Pogovor z nekdanjim miličnikom Pavlom Čelikom in primerjava s sedanjo policijo.

Poslušajte in ocenite, ali so primerjave realne.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
KSZ

Pogovor z nekdanjim miličnikom Pavlom Čelikom in primerjava s sedanjo policijo.

Poslušajte in ocenite, ali so primerjave realne.
On je “ojej”.

Ko je pred leti posebno enoto policije zamesal s specialno in trosil nebuloze sem enostavno nehal spremljat njegova modrovanja.

Je clovek iz zgodovine, tam ima mesto in je brezveze da se se kar sili pametovat o necem kar je zapustil 30 let nazaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.660
113
A je kaj mlajši od Čelika?
Kaj si potegnila takega iz njegovega intervjuja?

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
No osemdeset pa res. S tem, da so bili vcasih se dedci.
FC7D3DDD-263F-4651-BD18-973B022B6867.jpeg

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.337
-2.720
113
Pusti Apolota - mirsija vprašaj.
Js iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da je bilo večino prometnih kazni, ki sem jih v vozniški karieri dobil pogoljufanih. Nekoč je policaj celo zapisnik o preiskusu alkoholiziranosti šel naknadno spreminjat, da so mi lahko poslali kazen, ker ni računal, da se bom pritožil in original spravil. K sreči se je potem še na sodišču tako vneto lagal, da se je zapletel v svoje laži - pa sem jo odnesel brez kazni.
Za tiste ki vedno pišejo, da jih policaj ustavi enkrat na 10 - 20 let pa povem, da sem prejšnji teden tudi pihal - z biciklom v stranski ulici sredi popoldneva. Kazni tokrat ni bilo, pa tudi naredil nisem nič narobe. Za druge stvari me pa še niso šraufali.

Ampak lahko vidimo po medijih, koliko je že padlo zadev, zaradi napak v postopkih, pa kaj vse ne najdejo, pa se iz aviona vidi. Da o tem, da čisto zavestno nezakonito delujejo (njihove kazni padejo na sodišču) ne govorimo. In riba smrdi pri glavi.

• Haha
Reactions: mosseero

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Zanimiv intervju. Koliko je resnice?
Apollo, koliko policistov naj bi bilo umazanih? Verjeto zelo majhna manjšina.
Nekaj zagotovo, tko kot mas pedofile med duhovniki in ucitelji tko mas pokvarjene policiste.

Vsake tok se kakega ven vrze. Najbolj pateticno pa je, da velikokrat isti ljudje, ki sicer stalno govorijo o pokvarjenih policistih, nato govorijo da so enega ven vrgli ker je prevec vedel in podobne neumnosti.

Ce pa kdo ve za kakega pokvarjenega pa komot, ZS, pridem napiseva zapisnik in bomo spravili zadevo naprej. Sam v tej tocki vsi spomin izgubijo in noben se ne bi izpostavil. Pac tak je sistem da je treba podpisat svoje trditve.

2. jul 2020
5.069
6.620
113
Že izgledaš sumljivo.

Na koncu smo vsi ljudje. Dobiš v redu policiste, dobiš pa tudi take.

Zabavno je gledati razne FB grupe o kontrolah. Eni pišejo pa slikarijo kako jih je nekdo v škarje prehiteval, kako parkirajo, kako jih skoraj zbijejo na prehodih za pešce... Na drugi strani pa pišejo kako so jim grdi policaji dali kazen, ker so vozili prehitro.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.165
113
blizu močvirne prestolnice
Nekaj zagotovo, tko kot mas pedofile med duhovniki in ucitelji tko mas pokvarjene policiste.

Vsake tok se kakega ven vrze. Najbolj pateticno pa je, da velikokrat isti ljudje, ki sicer stalno govorijo o pokvarjenih policistih, nato govorijo da so enega ven vrgli ker je prevec vedel in podobne neumnosti.

Ce pa kdo ve za kakega pokvarjenega pa komot, ZS, pridem napiseva zapisnik in bomo spravili zadevo naprej. Sam v tej tocki vsi spomin izgubijo in noben se ne bi izpostavil. Pac tak je sistem da je treba podpisat svoje trditve.
Sem te lepo vprašal. Nisem trdil da je tako. Brez da mešaš druge poklice bi lahko odgovoril.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.212
1.384
113

Smo v modernih casih. Das posnetek pa cakas.
To je vedno zanimivo videti, kaki so odzivi na lastna dejanja, ki se niso zgodila oziroma povedala.