Zakaj pa policaje moti, če jih kdo snema, js bi prej rekel, da bi jim to moralo bit v interesu, da vsi vidijo, da delajo zakonito. ?????Lahko bi sicer spadalo tudi v temo "lepote multikulturnosti"....
Slovenska državljana v 'vojni' s policijo: po provokacijah so jima policisti v večjem številu potrkali na vrata, onadva sta vse posnela
O sporu med domnevnim pravnikom in organi pregona bo moralo najverjetneje odločati sodišče.www.metropolitan.si
S5 ne razumeš zadev....Zakaj pa policaje moti, če jih kdo snema, js bi prej rekel, da bi jim to moralo bit v interesu, da vsi vidijo, da delajo zakonito. ?????
Snemanje uradne osebe pri opravljanji svojih nalog pa itak ni prepovedano in ne nezakonito.
No zdej si užalil vse delavno aktivne čefurje ki skrbijo pošteno za svoje familije. Ta osebek se javno hvali da bo do smrti na sociali.Čefur kot čefur. V jugi ni blo pravnih sredstev. Stolkli bi ga.
Vidva z osemko se zmenta kaj je čefur.Mislim da si ti sedaj užalil vse delovno aktivne prišleke...ker "bit čefur" je mentalno stanje....
Ti si bil v Zokijevih Stožicah??? In za povrh vsega še na fuzbalu??? A kej ne vem?ko sem bil v Stožicah na tekmi vem da so imeli kamere....
Veze vezice.... drugače niti ne bi šel ker me ne pritegne....Ti si bil v Zokijevih Stožicah??? In za povrh vsega še na fuzbalu??? A kej ne vem?
Če bi gledal posnetek....ga policist lepo opozori da bo partnerka dobila kazen ker se znotraj postaje ne sme snemat....Kamele0N
Imaš kakšen vir za to ?
V vsaki bolnišnici imaš prepoved snemanja.Kamele0N
Imaš kakšen vir za to ?
Ti ne razumeš zadeve, Se ne pogovarjamo o tem, da policaji snemajo občane, ampak da občani posnamejo delo policajev.S5 ne razumeš zadev....
Policaj nima problema če se snema postopek.... še celo po EU imajo lastne kamere.....predvidevam da pri nas tudi snemajo pri kakih večjih zadevah.....
Oz snema se recimo nogometne itd tekme....ko sem bil v Stožicah na tekmi vem da so imeli kamere....
Snemanje je prepovedano samo znotraj PP....
Te to moti?
Kako jih je motilo da jih snema če pa ni upal na hodnik?Te policaje je očitno motilo že to, da jih je čefur snemal pred svojimi domačimi vrati, sicer mu najbrž nebi to očitali že v naslovu članka.