Policija

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Zdravniki strajkajo ker vlada ne izvede tega kar se je zavezala in to ze dvakrat. Naprimer ce bi midva podpisala pogodbo in se je ti ne bi drzal bi te jaz tozil. Oni pa strajkajo. Ker ce se laznivci nocejo drzat podpisanega potem bi bili zdravniki nori ce bi delali vec kot je zakonska obveza.

in na takem nivoju, kot je tvoj komentar, je razmisljanje vodilnih (tudi na vladi). Zato pa se bo vse skupaj slej ali prej ustavilo vi se boste pa cudili kako da se nihce noce zaposlit v takih organizacijah
Zdravniki bi radi +30% več penezov, za vse ostalo se jim j3b3.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: AndrejD in jest5

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.009
113
Zdravniki bi radi +30% več penezov, za vse ostalo se jim j3b3.
Zdravnikom je vlada roberta goloba podpisala da bodo dobili vec penezov. Strinjala se je s tem. Ob tem je premier osebno prevzel izvedbo zdravstvene reforne. In vse tiho je bilo.

in potem niso naredili tega kar so podpisali. In zato zdravniki stavkajo. Ker jih je robci nategnil. Funkcioniranje zdravstvenega sistema in popolna neucinkovitost zzzs pa ni stvar delavcev ampak tistih ki to vodijo in vas prepricujejo da je samo drzavna zavarovalnica sposobna zrihtat zdravstvene probleme ljudi.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.392
1.405
113
.

Priponke

• aa8945961c13cb607b4ef287ab53a811.jpg
    aa8945961c13cb607b4ef287ab53a811.jpg
    28,9 KB · Ogledi: 77
  • Haha
  • Všeč mi je
Reactions: B81 in Kamele0N

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.988
10.739
113
kod Džej-Zija
Slučajno sem se v soboto zvečer znašel v tej parkirni hiši. Nenormalna količina ljudi za termin, še bolj nenavaden presek populacije: žešći momki v dvajsetih. Pa že v avtu slišal neobičajne zvoke. Odprl vrata, pa samo wtf. Dva debila par nadstropij višje izmenično testirala blokado (DDDDDDDDDDD), pa driftanje dobro slišno. Vmes so se vsipali na kraj razni znižani stemnjeni Audiji in Bmwji. Potem lovljenje okrog parkirne hiše. Na koncu pa preberem, da je glavni debil avto parkiral v steber. Čestitke, Darwin approves.

dask

Majstr
21. sep 2023
462
526
93
Zbiranje ljubiteljev vozil… nic dramaticnega, pac hitro speljevanje, obcudovanje avtov itd…
Resno? V za javnost odprti garaži? Bi bil zadovoljen, da ti burek s tistim performance bmw-jem prileti v avto s tvojo familijo, namesto v steber? Samo zato, ker si rabil jogurt iz štacune, ta ološ pa ne jebe žive sile? Nič damatičnega, je rekel.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.341
2.544
113
Če bi policaji kaj bili, bi se stvar že zdavnaj spremenila - citat: tako je že 20 let.
Kot že rečeno, ne moreš 200 ljudi zrihtat. jih pa lahko 50 - mala malca.
Če se ve, da je tako že 20 let, pa naj se naredi akcija. Mislim policijska.
Eden bo ušel brez ničesar, eden - več! - jih bo pa pokasiral. V vednost ostalim.
No, da vidimo sedaj policijo!

p.s. POZOR! Pazite se Klakočarjeve. Ta bo vse kazni zničila!

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Matey Kolikor se spomnim tistih časov ko si bil ti med "usekanimi" ste ga srali po Brnčičevi, al pa Stegnah, al pa pred Leclercom, ko je bil parkplac prazen. To na sliki se je pa dogajal v za javnost odprti garaži.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.009
113
Resno? V za javnost odprti garaži? Bi bil zadovoljen, da ti burek s tistim performance bmw-jem prileti v avto s tvojo familijo, namesto v steber? Samo zato, ker si rabil jogurt iz štacune, ta ološ pa ne jebe žive sile? Nič damatičnega, je rekel.
Ja, resno.
Da imava pa midva razlicen prag da je nekaj dramaticno je pa dejstvo ki ga ne ti in ne jaz ne moreva spremenit.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.524
4.637
113
Folk mora nekaj počet, ne moreš jim vsega prepovedat in spremenit v zombije, pa če bi NWO to še tako rad.
Kar pomeni, da bi morali obstajaj placi, kjer so tovrstne zadeve mogoče (seveda proti ne noremu plačilu) pod zadovoljivo kontrolo. Ne preveč, ker vse to stane, saj vsak ve zakaj je tja prišel in če razsuješ svoj ali sosedov avto ali se vržeš pod kolesa, si si kriv sam.

In ko bi taki placi obstajali, strogo sankcionirat vse, ki počnejo te stvari na krajih, kjer temu ni mesta.

Mimogrede, garažna hiša nakupovalnega centra v delovnemu času NI mesto za take stvari. Tudi ni mesto izven delovnega časa. Kakšna zapuščena cesta/cona pa bi bilo že kar za požret.

Policija pa bog pomagaj kot ponavadi. Važno, da bodo skakali izza grma, ko greš 55 v 50 v naselju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.922
-385
113
mene pa zanima, a supernova nima varnostne službe? kje so bili oni? oni bi to mogl že v začetku preprečit ali poklicat policijo. Ne pa, ko je že na kupu 200 ljudi, in ko vse uide iz vajeti.

policaji so pač počakali na ostale patrulje in potem začeli postopke. mogoče bi naš policaj znal razložiti kakšen je pravilen postopek v takem primeru...