Policija

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.523
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Očitno so imeli vsi težave s postopki:
(pa ne zagovarjam ne starega, ne novega, zgolj ugotavljam, da so pred letom, še kako pluvali po starem desni, sedaj se je pa veter obrnil). Tako da je pri nas enako kot v primeru Ukrajine - resnice je že izgubila. Sedaj vsak zagovarja svojo resnico.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Očitno so imeli vsi težave s postopki:
(pa ne zagovarjam ne starega, ne novega, zgolj ugotavljam, da so pred letom, še kako pluvali po starem desni, sedaj se je pa veter obrnil). Tako da je pri nas enako kot v primeru Ukrajine - resnice je že izgubila. Sedaj vsak zagovarja svojo resnico.
Pozabili so omeniti da Korasa ni bil samo zamenjan - dobil je izredno odpoved in kazensko ovadbo. Ker je spremenil rezultat varnostnega preverjanja da so lahko zaposlili nekoga ki ga sicer ne bi mogli.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.341
2.548
113
Te menjavre bodo vedno bolj izrazite, pogoste, številčne. Še Šarec je dejal, da ko pridejo na oblast bodo zradi nestrokovnosti zamenjali ves trenutni kader.
In držal je besedo!
In potem se taki običaji razpasejo v maščevanje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.045
5.652
113
Zanimiva primerjava...

2. okt 2007
3.793
2.268
113
Zanimiva primerjava...

res zanimiva primerjava, predvsem zapis Gorenaka "Za sedaj pa ne vidim nobene garancije, da bi omenjeni mož avtonomno in strokovno vodil policijo."

A Olaj je pa res avtonomno in strokovno vodil policijo, ne me hebat.... kaj sploh piše neke članke, če pa itak eni in drugi pvsem isto delajo, čisti Copy&Paste, niti idej več nimajo...

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.452
661
113
Ker so se eni s službenimi vozili pripeljali na "protest", kjer so kurili službene opozorilne bakle in kurili kresove z bencinom na trgu.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: B81 in bizi

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Danes sem pred tunelom na AC opazil (waze me je opozoril) nek montažni radar modre barve - ne vem ali gre za merilec hitrosti ali za kakšen števec prometa? Več leč je imel v policijskih barvah, na stojalu in ne v kakšni škatli. Je kdo zasledil kaj podobnega?