Police Chase

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Posnetek je res dokaj krut tudi za ameriko. Ampak kot je že eden dejal, tam so pravila jasna. Tam se nima vklopljene sirene zato,ker se enemu mudi na horsa, se ne vozi po AC 170km\h iz dolgčasa ampak so imeli vzrok. In ta vzrok je bil definitno velik. Tista brca se res vidi grdo, ampak jaz se strinjam z varuhom pravice. Ne pa tukaj, ko ti začne štet sponke od prve pomoči, bi ga poču ene 2x. V tem primeru ne vemo kaj se je dogajalo, ne vemo kaj je naredil, ne vemo kaj se je zgodilo 1h pred tem posnetkom. Vidimo eno lovljenje, brco v glavo in sedaj se dejmo vsi zgražat nad tem
rolleyes-1.gif
Ampak jaz jih razumem. Tam majo glavo vedno naprodaj. Ob rutinskem pregledu fant potegne pištolo in se lahko policaj zahvali ne vem komu, da ga je zadel le v ramo. Ob nasledjem rutinskem pregledu klapa napade policaja in se bori za življenje. Seveda so v igri tudi streli. Tam je tega polno in kako da fak bo policaj vedel s kakim psihičem ima opravka? Dobro vemo, da če se beži pred policaji nimamo čiste vesti. Kaj mamo na grbi pa tisti, ki nas lovi ne ve. In čez lužo ni treba veliko, da se sproži alarm in se ubežnika vzame kot najhujšega kriminalca. Imel je možnost, ki je ni izkoristil in s tem zajebal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To je amerika prijatl.

Na floridi te ustavi cop sred noči (btw. za prazen qrac te nesme ustavit tako kot pri nas), ampak če si mu sumljiv,
ti že z avta po "mike-u" pove, da moraš tak obe rokipri šipi ven, še prej odpret vrata in počasi stopit ven, pove ti tudi,
da če boš naredil en sam feller, da ti pošlje metek v bučo. Torej postaviš se na havbo, kjer te hitro čekne, medtem pa prleti
tadrug model, z drugim patruljnim in ti premečeta avto. Sicer ti razmetavat avta ne sme, če mu tega ne dovoliš, zato pa ti da
na izbiro; Z nama na postajo in počakat do jutri da dobimo nalog, al pa tvoje dovolenje da čekirama vozilo sama. Vseskupaj pa
posname provida, zato tudi njihovi kopsi ko uletijo avte vedno parkirajo z druge smeri, torej en policijski avto gleda v zadenj del
en pa v spreden del vozila ki ga čekirajo - da imajo 2 zorna kota.

Sicer možnost da se ti to zgodi je mala, ampak itak ko vidijo nigerja v novem S600 na 24' ob 3 zjutraj v najbolj sumljivem
delu mesta, mu bodo merklo premetali ko ženske svoje torbice.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ampak jaz jih razumem. Tam majo glavo vedno naprodaj. Ob rutinskem pregledu fant potegne pištolo in se lahko policaj zahvali ne vem komu, da ga je zadel le v ramo. Ob nasledjem rutinskem pregledu klapa napade policaja in se bori za življenje. Seveda so v igri tudi streli. Tam je tega polno in kako da fak bo policaj vedel s kakim psihičem ima opravka?

Točno!!

Mene so na floridi ustavli 2x, in prvič ko so me, (polkrožno sem obračal, kar je pri njih totalen NO-GO) itak v momentu zasuče luči
in že stojima, in je bila policistka, nekoliko starejša, in mi reče drivers license and permission, in se stegnem v pretal na armaturi
(nekoliko sem dinamično to izvedel) in mi že rekla "Easy!" in si je odprla cilinder ali kako se že reče tistemu ko majo pihalko not.
Totalno šokiran, ampak pol je že po naglasu skapirala da sem turist, samo razložil sem ji čigav je avto in sem jo odnesel z "warning"
cool-1.gif

Drugič pa nisem bil pripasan in sploh nisem rabil ničesar kazat, "warning" in gremo dalje.

Pa tudi kazni imajo take, da če ga vsekaš 120 milj po centru mesta, bo ene 500$
smile-1.gif