Poletni dopust na Hrvaškem 2009: DA/NE ?

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Klik 24ur

Bom probal naredit anketo kdo od nas gre letos na hrvaško na morje?
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
itak da DA!odgovrja mi bližina in po dežurstu ko sem fraj kakih 3 dni spi.zdim dol.
ne paše se mi lih namakat v greznici ala simonov zaliv.je pa res da ponvadi v istro ne zahajam.istra zame ni morje

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
če maš dol kak vikend je sploh fajn. Če ga pa nimaš pa kmalu ni več preveč ugodno...Glede bližine je vsekakor praktično...

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Vedno sem hodil dol in vedno bom hodil.
Shizofrenicni politiki in politika sploh je zame tanajzadnja skrb na tem svetu.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
ah, koliko je še lepših stvari na svetu (do 500km daleč), CRO se lahko skrije. meni je fajn evropo (EU) spoznavat in tako bo tudi letos.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Klik 24ur

Bom probal naredit anketo kdo od nas gre letos na hrvaško na morje?
evil.gif

Jaz bom šel na hrvaško čez kakih 15 let ko bom starejši in imel dovolj denarja, zaenkrat si dopusta tam nemorem
privoščit, grema raje v na azurno za isti denar za 30% časa več,... Pač se voziš 8 ur dlje, ampak kaj je to nam mladim,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
če maš dol kak vikend je sploh fajn.

My ass! Njihove dajatve ala staninvest ipd tut gredo gor do neba, štrom, voda,...

Družina oz. naše 3 družine imamo v najemu apartma za celo leto in ga pač tretiramo kot da je naš, Da ga ne koristimo na polno
torej da je vsak vikend eden od stricev ali moja starca doli, torej letno je "poln" cca 150 dni, se nam ne splača ker so stroški enostavno
preveliki. V primerjavi ko smo študirali da bi podobno zadevo izpeljali na krvavcu za smučarijo in pohajkovanje bi prišlo 95%
ceneje, ker se plačajo dejanski stroški (elektrike ipd, brez dajatev)

Skratka država bo sama sebe tako dolgo lupla, da več nebo koga ali kaj za lupit in se bo sesula.

Da cela slovenija negre na hrvaško dopustovat (kar je nemogoče seveda) smo jim povzročli vsaj 30% upad.
Torej da se nas samo slaba tretina vzdrži nazaj, smo jih "zatolkli".

Sicer pa nam tut to ne koristi dost, ker češka bo še vedno držala "štango" hrvaški zaradi najcenejšega turizma za čehe,
(vsi vemo zakaj majo čehi 40% popusta na storitve iz naslova hotelirstva), se bodo usmerli še bolj na čehe, ki so btw.
najslabši turisti na hrvaškem ker si še cuker zraven peljejo, bodo več terali reklam po tamkajšnih agencijah in se bodo
nekako "zvukli" tako oni rečejo,...

Bomo vidli. Mi že vsaj 5 let doli kupujejo samo najbolj urgentno nujno, torej mleko, kruh pa mogoče še kako malenkost,
vse ostalo od mesa do sokov pa si malkom pripelje od "najboljšega soseda", ker jim nedam nič več kot pa res tisto kaj moram doli
potrošit. Banda!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Šel bom zapravljal pa sigurno ne bom.

Kot čehi ko od doma vse prinesejo
evil.gif
Pa naj živijo od takih turistov.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
malcomX ti pa si škrtica
evil.gif

Voziš bavarca pa tak stiskač si ! Morda boš še malo več prihranil če boš šel po hrano v Hardi .
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
tu se pa malo motiš glede čehov. če že kdo drži štango, smo to mi. Oni so lepo pokazali lani kak hitro jim znajo obrnit hrbet, ko so jim hotli domače paštete prepovedat. Čehi imajo relativno blizu tudi obalo črnega morja, ki hrvatom počasi delež gricka.

Sicer pa kot vsako leto, hr za vikend, večinoma izven sezone, glavno dopust seveda ne na hrvaško.