Ti moda res, ampak na splošno pa gre človek najbrž kupiti tiste bolj učinkovite hibride, če že
Če ti je racionalnost na prvem mestu, verjetno ja. Večina kupuje, kar je v okviru zmožnosti trenutno všečno.
Ti moda res, ampak na splošno pa gre človek najbrž kupiti tiste bolj učinkovite hibride, če že
ja, če že, pol mora zgledat malo avta. Prius je no goTi moda res, ampak na splošno pa gre človek najbrž kupiti tiste bolj učinkovite hibride, če že
To vsak dan pičiš Minhen in Dunaj al kje točno je problem?Men je to nategovanje z ispusti hybrida en bulshit. Ja super na 100 km porbiš vso baterijo ostalo pa bencin. Kaj pa če se pelješ npr na Dunaj ali pa Munchen. Bo poraba tudi 4l kot je deklarirana ali pa izpusti 90 g/km. To ni nič drugega kot nategovanje da lahko upravičiš avto ki ima realno 300g/km izpustov.
Na 11, v60 z 450 konji pa dvajseti. Na polovici...Nehajte že Priusa omenjat raje si poglejte kje na tistem grafu je Rav4 plug-in s 300 PS in 6s do 100 kmh. Pri elektriki je še kako pomembna učinkovitost, ker lahko imaš še tako neomejno denarja, za doseg ti potrebuješ večjo težjo baterijo, ki negativno vpliva na vozne lastnosti.
Men je to nategovanje z ispusti hybrida en bulshit. Ja super na 100 km porbiš vso baterijo ostalo pa bencin. Kaj pa če se pelješ npr na Dunaj ali pa Munchen. Bo poraba tudi 4l kot je deklarirana ali pa izpusti 90 g/km. To ni nič drugega kot nategovanje da lahko upravičiš avto ki ima realno 300g/km izpustov.
Ker ne veš kako se ga uporablja. Jaz 330E, 530E vozim pod 2l/100km. Za dnevno pot do tašče, vrtca, trgovine se motor nikoli ne zažene, nič ne smrdi kolesarjem in pešcem na tej poti. Ko rabim je 6s do 100, čipan 5s. Ne plačam skoraj nič DMVja ob uvozu, v službi lahko polnim zastonj zaenkrat...
Ker je PHEV ima "webasto" in se ga da pogret/hladit preko daljinca, ni dizl ropotanja, sploh pozimi...
Spet daješ neumestni primer. Povej mi koliko imaš porabo če greš iz Ljubljane v Koper ali pa MB. Jaz imam tudi iz Vršiča v Kranjsko porabo 0.
edit:
Dane bom iz švabske strani lepil kjer piše da ima porabo 2l/100 km bom iz slovenske. Kje so tiste bajne številke 1.8-2l in 44g/100 km??