Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdrav,
v "popravilo" sem dobil SD kartico, ki takoj zašteka, ko jo vtaknem v card reader (2 ralična), pa tudi v treh fotoaparatih piše, da je z njo nekaj narobe...Je pa od "dobrega" proizvajalca-Sandisk Ultra....
Verjetno je res le še za v smeti, vendar pa če so podatki na njej pomembni, je jaz vsekakor še ne bi vrgel stran. Včasih kak (brute force) formater uspe.
TUPLI: jaz kartice sploh ne morem povezati z PC-jem, ker že prej komplet zašteka, digitalc je pa sploh ne zazna-ali pa napiše error...
Verjetno je res za smeti. Ampak me vseeno čudi, saj je ni nek kingston/patriot/transcend ampak SANDISK!! Pa tudi ni stara, a lastnik nima računa-drugače bi jaz definitivno zahteval zamenjavo!!
LP
kot je že nekdo omenil imajo spominske kartice kar dolgo garancijsko dobo, vendar vrjetno pri proizvajalcu ne v trgovini. Vrjetno niti računa ne boš potreboval.
Piši proizvajalcu ali slovenskemu servisu kakšen je postopek za garancijo, zraven še napiš v katerih fotičih si probal, kako napako izpiše...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.