Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Potem pa daj gor stare karte in boš videl, če res iz SD prepozna karto z imenom gmapsup1.img.
Sem na žalost pobrisal datoteke! Morda pa sem vseeno imel del CNE na napravi (hmmm skleroza me daje
)
Citat:
Če imaš na napravi AR z imenom gmapsupp.img in na SD v mapi Garmin CN z imenom gmapsupp.img, potem se ti karti prekrijeta oziroma nuvi vidi obe karti z imenom gmapsupp.img kot eno karto, kar ima lahko za posledico napačno lociranje pozicije oziroma težave pri samem vodenju.
Precej logično.
Kot sedaj opažam se je CNE zredila za cca 200Mb. Kot je videti ne bom mogel nastaviti zadev kot bi želel.
Želja:
na napravi AR, AT, SCG in morda del CNE
na SD del CNE
Vendar je novi CNE tako velik, da porabi skoraj ves spomin naprave in SD kartice. Kot je videti, bom moral img razbiti in z MS sestaviti karte po svojem okusu. Precej (nepotrebnega) dela!
Druga opcija pa je, da kupim zmoglivejši Garmin ali začnem bolj resno uporabljati Sygic, kjer sem za 50€ kupil karte za cel planet.
Citat:
p.s.
Ker je v wiki-ju bil post, ki spada v to temo, sem ga dodal v zadnji post na prejšnji strani in na njega se navezuje ta moj post.
Kam si dodal post?
V wiki-ju sem odgovoril, da nuvi 350 zagotovo prepozna gmapsup1.img datoteko. Ne vem pa kako je z gmapprom1.img! Prvi del imena ima 9 črk!