Pokritost HR: Savudrija z signalom SLO operaterjev

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Mi lahko morda kdo pove kako je z pokritostjo oz signalom SLO operaterjev v Savudirji na Hrvaškem? Hiška z pogledamo na Piranski zaliv. Se da uporabljati signal naših operaterjev?

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Prav Savudrija? Tistih pet hiš ob zalivu. Al misliš malo večje naselje v bližini, ker tisto pa res gleda na Piranski zaliv.
Jaz ti lahko povem
evil.gif

Nazadnje urejeno:

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
jaz ti lahko povem, da se na golf igrišču lahko skoraj povsod normalno lovi Simobil. Če ti to kaj pomaga...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Čez zaliv bo vsekakor lovilo. Še kakšen WiFi iz hotelov na Slovenski strani se ulovi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Kanegra (kemp) ma skor poln signal...gleda na Portoroz

Veli Joze (kemp) je mal za ovinkom...ne vidis slo...moras iskat otocke s signalom...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Kar se Mobitela/Telekoma tiče, v Kanegri res dela super. Medtem ko v Umagu in Savudriji že ni delalo več kot je treba - signal sicer je, ampak že zelo slab. Glede na to, da je hrvaška zdaj v EU in s tem tudi bistveno cenejši klici in sms-ji, sem raje preklopil na njihovo omrežje.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Kas se tiče tiste okolice lahko povem da Novigrad kamp Sirena ne dela, tudi tam na plaži ne (to mislim na plaži pri kampu na tistem malem pomolu tudi čisto na koncu) ne, na poti od tam ob morju proti Novigradu tudi ne, je pa tam blizu pri kampu Mareda čisto zraven odcepa je kmetija kjer prodajajo domače (dobro!) vino, na tam dela in se da naklepetat do nezavesti.
Lokacija je tale, iz glavne zaviješ blizu silosa in to je to: KLIK

Lp.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
V Novigradu ti vsaj Mobitel in Tušmobil delata v okolici pokopališča. V eni izmed hišic na koncu Goranske v prvem nadstropju imate oba operaterja poln signal. Kamp je enostavno za hribom in ne lovi več.

Nazadnje urejeno: