Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ne... očitno ti živiš v eni pravljici....
ko prideš na zavod je eno od njihovih vprašanj, za katera delovna mesta si zainteresiran: imaš tudi odgovor: VSACitat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ne... očitno ti živiš v eni pravljici....
A če se na zavod prijaviš te zavod naposli na ketrokilo delovno mesto naj bo to zidar, kuhar, tesar, prodajalec kljub neustrezni izobrazbi,.....
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Večina tistih, ki so na zavodu in tarnajo, da ni dela so navadni lenuhi. Velika večina itak hodi na razgovore samo zaradi štempla. Tisti, ki pa realno iščejo službo, pa se morajo zavedat, da ni problem države, če za njih ni ravno takšnega dela, kot si ga želijo/za katerega so izučeni in da je včasih pametna poteza sprejeti tudi kakšno stopnjo nižje rangirano delo. V glavnem...v SLO je dela ogromno.
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
ah dela je res ogromno.
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
To tudi meni ni jasno
Tud men ni jasno.
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
pa kdo bo delal za 400-500€....greš na zavod, vlečeš tisto bogo revščino, med mesecem narediš 2 fuša in si na enakem kot pa če bi delal cel mesec.....
razlika je le ta da te noben ne jebe v službi, prostega časa imaš za izvoz....
sedaj delam preko štedenta....in za to revšino da mi ponudijo kot stalno zaposlenemu....hvala adijo.....c ya....malo para malo muzike....se bom jaz tam jebal in sekiral za ta dnar....pa če zgori vse skupaj še ta večer.....
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
To tudi meni ni jasno
Tud men ni jasno.
Tebi še marsikaj ni jasno...
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
pa kdo bo delal za 400-500€....greš na zavod, vlečeš tisto bogo revščino, med mesecem narediš 2 fuša in si na enakem kot pa če bi delal cel mesec.....
sedaj delam preko štedenta....in za to revšino da mi ponudijo kot stalno zaposlenemu....hvala adijo.....c ya....malo para malo muzike....se bom jaz tam jebal in sekiral za ta dnar....pa če zgori vse skupaj še ta večer.....
Uf pri prvatniku po cele dvene zaslužiš najamnj 1000 evrov, na strehi pa tud 1500 evrov.....samo problem je CEL DAN..., kje je pa družina, hobij..:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
Uf pri prvatniku po cele dvene zaslužiš najamnj 1000 evrov, na strehi pa tud 1500 evrov.....samo problem je CEL DAN..., kje je pa družina, hobij..:
potem pa pridi v naše konce...... boš tudi delal celi dan ampak s to razliko da boš na koncu mesca dobil max 600€
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
kaj pa od 6:00 od 18:00 ??
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
kaj pa od 6:00 od 18:00 ??