Poklic; Voznik avtobusa - NE HVALA!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Moj višji nivo, je zate ničija zemlja
wink-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Moj višji nivo, je zate ničija zemlja
wink-1.gif

Aham.

Zmanjkalo argumentov, pa gremo na osebni nivo?

Nikogaršnja zemlja? A to se ti je fajn slišalo in si napisal, a ima dejansko kakšen pomen? Nikogaršnja v splošnem namreč pomeni, da si je tudi ti ne lastiš, pa se ne morem znebiti občutka, da se vidiš na vrhu enega kupčka in se peteliniš naokrog...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Uf tule pa zagovarjam apolla. Ce se ne moreta zmenit brez samarja, se jima tudi z njima ni treba. A ne moreta iti vsak na svoje. Sta na skupni ketni privezana? Za kake stanovansjke tezave pa tudi upam da drzava malo poskrbi. Ali pretepaca v cuzo, ali pa njo v materinskega.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Tema pogovora je služba voznika. Če se bi jaz spravljal na osebni nivo, bi se ti že doma trkalo.
Moj JAZ pa bi tebi 8888, rade volje pokazal, kje izven interneta. Sam se pa bojim, da se boš skrival za kakim duhovnikom z križem v roki.
Sem pa doma videl, kako izganjajo hudiča iz nevernikov kot si ti. Je res nagravžno...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.211
113
blizu močvirne prestolnice
Maš preveč denarja, ni problema pridem se zmeniva, za vsak tvoj kiks €. velja? V glavnem ob takih slabih živcih kot jih imaš ti voziš avtobus. Narobe svet.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.325
7.358
113
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Tema pogovora je služba voznika. Če se bi jaz spravljal na osebni nivo, bi se ti že doma trkalo.
Moj JAZ pa bi tebi 8888, rade volje pokazal, kje izven interneta. Sam se pa bojim, da se boš skrival za kakim duhovnikom z križem v roki.
Sem pa doma videl, kako izganjajo hudiča iz nevernikov kot si ti. Je res nagravžno...
Glej tkole je.... Na alterju debatiramo. Men 32 tud ni kul. Ampak a se ti ne zdi da z groznjami samo potrjujes nase domneve da si pac nasilnez? Dej brzdaj se, sodeluj kot normalen clovek in si ne delaj sramote. Pac si kiksnil s tistim izbruhom na sonyjem, priznam pa da je bilo za crknit smesno

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
To sploh ni bila grožnja. To sm sam povedal moje želje...Tist za Sony-a, pa se nism mogu zadržat, ker pač vem kak je, in mi gre ta njegova vzvišenost, podcenjevanje itd... prov na k...!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mislim, da si si za podcenjevanje kriv sam s svojimi izpadi... Roko na srce si se prikazal v najslabsi mozni luci, kot zafrustriran nasilni "jebac", ki nima niti malo samokontrole in ima cisto prevelik gobec.

Pa brez zamere. Ali pa z, kakor hoces.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Živci so živci, če jih lahko obvladaš, potem si itak na višjem nivoju samokontrole.

Večina ljudi nima problemov s tovrstnim obvladovanjem živcev, zaključke pa potegni sam...

Zal, vecina ima tovrstne probleme. Preveri stevilke pretepanih (pa tukaj ne mislim na medsebojno izmenjavo) zensk v Sloveniji. Nasilje je primitivno ampak "zenske se ne tepe" matra je Sloveniji v najboljsem primeru neiskrena.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.325
7.358
113
am...in povedati si hotel kaj? Da naj mu ploskamo in mu recemo: "naslednjic jo daj se bolj"?

Marsikje je marsikaj neiskreno. Pa to ne pomeni da bomo odobravali uporabo udarcev v partnerskih odnosih (sej tud zenske so nasilne)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
am...in povedati si hotel kaj? Da naj mu ploskamo in mu recemo: "naslednjic jo daj se bolj"?

Marsikje je marsikaj neiskreno. Pa to ne pomeni da bomo odobravali uporabo udarcev v partnerskih odnosih (sej tud zenske so nasilne)

Da je moraliziranje na to temo neiskreno. Vecina Slovenk dobi batine tudi brez "pretepanja", tistih medsebojnih izmenjav je pa se vec. Rekel je da bi vrnil udarec... dejmo ga obesit ali vsaj na steber sramu ,ker nekaj takega je nazaslisanega.
bonk.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da je moraliziranje na to temo neiskreno. Vecina Slovenk dobi batine tudi brez "pretepanja", tistih medsebojnih izmenjav je pa se vec.

Uradna statistika pravi, da je v Sloveniji 20% žensk žrtev nasilja v družina.

Ti praviš, da je ta številka večja od 50%.

Meni se dilema komu verjeti ne zdi prav preveč težka...

P.s. Zakaj se ti zdi tako moralizaranje neiskreno? A je tako prekleto nemogoče verjeti, da nihče izmed nasprotnikov nasilja, še ni udaril ženske?
confused-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Zakaj pa bi se hotel sploh s tabo primerjati? Če že kdo, daješ ravno ti vtis da si najmanj princ Charles, čeprav si poln kompleksov. Zakaj, če je biti šofer tak kul?

Jebiga, obstajajo seljaki, ki bodo vedno samo seljaki in taki, ki nekaj nardijo iz sebe
smile-1.gif

Ja, za ženske si pa sploh majster, pravi dr. Phil
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da je moraliziranje na to temo neiskreno. Vecina Slovenk dobi batine tudi brez "pretepanja", tistih medsebojnih izmenjav je pa se vec.

Uradna statistika pravi, da je v Sloveniji 20% žensk žrtev nasilja v družina.

Ti praviš, da je ta številka večja od 50%.

Meni se dilema komu verjeti ne zdi prav preveč težka...

P.s. Zakaj se ti zdi tako moralizaranje neiskreno? A je tako prekleto nemogoče verjeti, da nihče izmed nasprotnikov nasilja, še ni udaril ženske?
confused-1.gif

Uradne statistike kokor tudi popisa pretepenih ni, so neuradne ocene. Ne prav lepe in kazejo da je to postala skoraj redna praksa. Ce vzamemo "neuradne" ocene in dodas zraven medsebojne obracune je stevilka konkretna. Govorimo o 100.000+ zenskah. Tukaj bi se pa morali zakaj je nek X vrnil klofuto neki Y. Grozljiva zadeva.
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No pa smo ugotovili da so vozniki avtobusov več ali manj nepismeni netolerantneži
tongue-1.gif

pred tem so pa veljali za poduhovljene ljubitelje barocne umetnosti.... samo da se ugotovimo da so prodajalci rabljenih avtomobilov vec ali manj neposteni pa smo na konju!
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Model je mali čapac (nižji od Malcoma) s kompleksi in problemi s samokontrolo.

Jo je med drugim zlasal, vrgel na tla in zbrcal na tleh. Tudi v omaro jo je zaprl. Tko mal za kazen.

Ko sem vse to zvedel, sem prepovedal kakršnekoli stike, doma pa so me brzdali, da ne naredim kake neumnosti.

Potem jo je začel zasledovati in nadlegovati, klicat, grozit ipd...ipd...non stop. Je zamenjala cifro. Ji je prišel v službo grozit, ji je vzel telefon, da vidi s kom je govorila, smo klicali polcijo ipd...ipd...

Tko da, daj mir že enkrat, pa izbij si iz glave mojo sestro jebo te alah.
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.