Hahaha, ni bilo časa za printscrin!!!Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
O, fotograf spet v akciji.
Hahaha, ni bilo časa za printscrin!!!Citat:
O, fotograf spet v akciji.
Ne mi uničt vesela!!!Citat:
Imaš prav, izvleči aparat, poslikat, pretočit fotke in jih še uploadat je precej krajše kot pritisnit kombinacijo alt+prtsc.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
dont educate the fish
ni mi jasno, kako se določen folk buni, da nekdo igra napačno in da zvleče, etc...bodite radi da igrajo tako slabo, ker na takih se dela denar
pohvaliti je potrebno takega, da bo še naprej delal bedarije!
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Jah, lej, bilo je na mizi sit&go, drugod ne bi tako igral! Zdaj, a igrat na sigurno, pa da ti pobira žetone in ostaneš brez njih al pa reskirat z all in ,če imaš karte vsaj od 10-A?
Ne spomnim se, kako se je začelo, mislim pa, da sem jaz višal, potem sta oba dala all in, pa sem se pridružil. Vedet je treba, da se je v tej igri ogromno blefiralo in je bila možnost blefa tukaj precej velika. Imel sem pa še precej zaloge žetonov... Kaj pa potem druga slika? Spet sem naredil vse narobe? Itak pa se s tretje sliki vidi, da nimam pojma......Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Jah, lej, bilo je na mizi sit&go, drugod ne bi tako igral! Zdaj, a igrat na sigurno, pa da ti pobira žetone in ostaneš brez njih al pa reskirat z all in ,če imaš karte vsaj od 10-A?
ne bom nesramen, sem mel bolj nesramn post napisan, pa bom omilil... ne moreš klicat allin, predvidevam da je majstr s kralji raisnu, AA je porinu čez njega, ti si pa mirno poklical z JT?če samo range nasprotnikov določiš, si zadaj v 4x od petih primerov take akcije...ni pravilen call, daleč od tega..
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ne spomnim se, kako se je začelo, mislim pa, da sem jaz višal, potem sta oba dala all in, pa sem se pridružil. Vedet je treba, da se je v tej igri ogromno blefiralo in je bila možnost blefa tukaj precej velika. Imel sem pa še precej zaloge žetonov... Kaj pa potem druga slika? Spet sem naredil vse narobe? Itak pa se s tretje sliki vidi, da nimam pojma......Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
ne bom nesramen, sem mel bolj nesramn post napisan, pa bom omilil... ne moreš klicat allin, predvidevam da je majstr s kralji raisnu, AA je porinu čez njega, ti si pa mirno poklical z JT?če samo range nasprotnikov določiš, si zadaj v 4x od petih primerov take akcije...ni pravilen call, daleč od tega..
Nisem za!Citat:
Uporabnik 007 pravi:
good for ya!
pri drugem primeru si bil pa 50/50 na flopu, tko da...ja, pokerstars, najprej ti da 15%, potem ti pa še flip zdrži, classicpa to je bil 1c turny, pejd viši, prid na 50nl hu, pa odigrava kakšno, si za?
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Bi te rad srečal za mizo!
Si se že prijavil na Alterstars?