Pokerstars!

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
O, fotograf spet v akciji.
evil.gif
Hahaha, ni bilo časa za printscrin!!!
cool-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.200
11.113
113
kod Džej-Zija
Imaš prav, izvleči aparat, poslikat, pretočit fotke in jih še uploadat je precej krajše kot pritisnit kombinacijo alt+prtsc.
hysterical-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Imaš prav, izvleči aparat, poslikat, pretočit fotke in jih še uploadat je precej krajše kot pritisnit kombinacijo alt+prtsc.
hysterical-1.gif
Ne mi uničt vesela!!!
10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.197
16.478
113
odličen printscreen, again
hysterical-1.gif

pa tisto z J10 proti AA in KK si sigurno plačal preflop allin, jokerstars pa te je zato nagradil z zmago
aplauz.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
dont educate the fish

ni mi jasno, kako se določen folk buni, da nekdo igra napačno in da zvleče, etc...bodite radi da igrajo tako slabo, ker na takih se dela denar
smile-1.gif

pohvaliti je potrebno takega, da bo še naprej delal bedarije!

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Jah, lej, bilo je na mizi sit&go, drugod ne bi tako igral! Zdaj, a igrat na sigurno, pa da ti pobira žetone in ostaneš brez njih al pa reskirat z all in ,če imaš karte vsaj od 10-A?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.197
16.478
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
dont educate the fish

ni mi jasno, kako se določen folk buni, da nekdo igra napačno in da zvleče, etc...bodite radi da igrajo tako slabo, ker na takih se dela denar
smile-1.gif

pohvaliti je potrebno takega, da bo še naprej delal bedarije!

v bistvu imaš absolutno prav
zmaga.gif

vse pohvale torej Zabar, keep up the good work
aplauz.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Jah, lej, bilo je na mizi sit&go, drugod ne bi tako igral! Zdaj, a igrat na sigurno, pa da ti pobira žetone in ostaneš brez njih al pa reskirat z all in ,če imaš karte vsaj od 10-A?

ne bom nesramen, sem mel bolj nesramn post napisan, pa bom omilil...:) ne moreš klicat allin, predvidevam da je majstr s kralji raisnu, AA je porinu čez njega, ti si pa mirno poklical z JT?
smile-1.gif
če samo range nasprotnikov določiš, si zadaj v 4x od petih primerov take akcije...ni pravilen call, daleč od tega..

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:

ne bom nesramen, sem mel bolj nesramn post napisan, pa bom omilil...:) ne moreš klicat allin, predvidevam da je majstr s kralji raisnu, AA je porinu čez njega, ti si pa mirno poklical z JT?
smile-1.gif
če samo range nasprotnikov določiš, si zadaj v 4x od petih primerov take akcije...ni pravilen call, daleč od tega..
Ne spomnim se, kako se je začelo, mislim pa, da sem jaz višal, potem sta oba dala all in, pa sem se pridružil. Vedet je treba, da se je v tej igri ogromno blefiralo in je bila možnost blefa tukaj precej velika. Imel sem pa še precej zaloge žetonov... Kaj pa potem druga slika? Spet sem naredil vse narobe? Itak pa se s tretje sliki vidi, da nimam pojma......
grims-1.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:

smile-1.gif
Ne spomnim se, kako se je začelo, mislim pa, da sem jaz višal, potem sta oba dala all in, pa sem se pridružil. Vedet je treba, da se je v tej igri ogromno blefiralo in je bila možnost blefa tukaj precej velika. Imel sem pa še precej zaloge žetonov... Kaj pa potem druga slika? Spet sem naredil vse narobe? Itak pa se s tretje sliki vidi, da nimam pojma......
grims-1.gif

i rest my case, pravilno si odigral, zmotil sem se...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
good for ya!
zmaga.gif

pri drugem primeru si bil pa 50/50 na flopu, tko da...ja, pokerstars, najprej ti da 15%, potem ti pa še flip zdrži, classic
smile-1.gif
pa to je bil 1c turny, pejd viši, prid na 50nl hu, pa odigrava kakšno, si za?

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
good for ya!
zmaga.gif

pri drugem primeru si bil pa 50/50 na flopu, tko da...ja, pokerstars, najprej ti da 15%, potem ti pa še flip zdrži, classic
smile-1.gif
pa to je bil 1c turny, pejd viši, prid na 50nl hu, pa odigrava kakšno, si za?
Nisem za!
smile-1.gif

Ne igram za velike pare!!! Igram bolj za zabavo, seveda sprejmem vsako kritiko, nisem profi, ampak dosti igram te male sit&go in sam veš, da je način igranja drugačen kot open hand! Tam ne bi nikoli dal all in na te karte!!! Bi pa z veseljem odigral kakšno partijo na alterstars, ampak ste tukaj taki profiji, da se s takimi igračkami pač ne ukvarjate!
priden.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
eh, nisi za hece, jst sem, če bom doma, se pridružim in odigramo enega za 1$...in nisem profi, že dolgo je tega, ko sem resno igral in kot rečeno ne premagujem standardne keš igre nad 50nl online, zdaj igram samo še za gušt...
hotu sem ti samo dobro, odločitev je bla napačna, že samo karte nasprotnikov poglej in veš da si naredil napako in na koncu nacukal kento...

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Ja, zdaj ko vidim karte vem, da je bila napačna odločitev, ampak če bi spremljal celo igro, bi pa videl, kaj so šele drugi počeli....
bonk.gif

Je pa dejstvo, več denarja je v igri, boljši igralci so na delu! Na tem nivoju ni ravno nekih blestečih in bogatih igralcev, so bolj težki amaterji in tisti, ki igrajo za gušt. Ker če igraš za igralni denar, je pa res popolnoma brez veze, tam je šele veselje gledati .....
uf-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.197
16.478
113
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Bi te rad srečal za mizo!
smile-1.gif

Si se že prijavil na Alterstars?
evil.gif

jaz sem ustvaril Alterstars
tongue-1.gif

drugače pa zadnje čase bolj kot ne nič ne igram na pokerstarsu, zdaj igram bolj ali manj v živo ali pa na Cake Pokru
smile-1.gif