POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
To je pa res. Tam vsi mal prbremzajo. Je pa tud res, de zadnje cajte bremzamo kar na treh semaforjih tam.
rolleyes-1.gif
Sej so pa že na POPTV-ju ugibal, kaj un srednji semafor dela tam. Mislm de je blo pr eni oddaji, k so kazal največje traparije po Sloveniji.

navi

Zelenc'
2. feb 2010
10
0
1
hahaahah hahaahahah to pa drzi jst se tut doskat prasam zakva spoh je vkloplen un za obvoznco do njive
wink-1.gif
whhwhwhw

navi

Zelenc'
2. feb 2010
10
0
1
abi mi lahko kdo tukaj neki razlozu.... mam na svoji napravi nuvi 255wt nalozeno CN 2010.3, AR 3.0 in topo 2.21... zj sm si ustimu se to traffic info... mam pa en problem na dolocenih lokacijah mi kar senči hiše da jih ne vidis vec .... kako lahko to popravim? hvala
pa se eno vprasanje ali se lahko popravlja tele karte, da bi lahko dolocene hisne st. popravil rocno da so natancne da ni odstopanj cc 50m ali vec.
pa če kdo to zna, če bi lahko to razlozil. bi bil zelo hvalezen....

hvala

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Evo sem se poljal zadnjič skozi to križišče in tabla za omejitev hitrosti 60 je takoj za semaforjem se pravi na koncu križišča. Vendar pa nisem nikjer videl kakšnega fixnega radarja je pa res da na tej avtobusni postaji pogosto stojio policaji radar in kontrola ...

sportbil

Zelenc'
20. feb 2010
5
0
1
Novi POI Slovenija. Odstranil par omejitev 60 od Mislinje do SG. Ter dodal nove 50 v Velenju (Škale) in v Otiškem Vrhu.

LP

Priponke

• 874303-POISlovenija.rar
    33,7 KB · Ogledi: 856

Lanicor

Zelenc'
21. feb 2010
1
0
1
Jaz pa imam en majhen problem. Imam Garmin 255w ter AR 3.0 in CN 2010.30 nameščena plus POI radarje za Slovenijo. Ko mi prikaže omejitev na levi strani v obliki prometnega znaka, mi vse hitrosti preko 100 km/h prikaze brez prve cifre. Tako mi recimo 130 prikaže kot 13 in tako naprej. Zanima me ali je to napaka v mapi, napravi ali kaj in kako to popraviti. Ni huda napaka vendar moti...
Hvala

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Citat:
Uporabnik sportbil pravi:
Novi POI Slovenija. Odstranil par omejitev 60 od Mislinje do SG. Ter dodal nove 50 v Velenju (Škale) in v Otiškem Vrhu.

LP

Katere radarje si pa odstranil ? A sedaj tam ni vec kontrol in katere si dodal če lahko koordinate oz kako si označil nove radarje ?

Hvala

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Skriti radar in kontrola na Gorenjski cesti v Medvodah na avtobusnem postajališču 46.13793, 14.41499 omejitev je @50

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Pozdravljeni.
Pojavila se mi je zanimiva situacija . Če si naložim na Garmina preko POI loaderja samo slovenske radarje mi pri DARS kamerah
kaže samo oddaljenost do kamere, kar je tudi pravilno. V kolikor pa naredim datoteko v kateri združim tudi radarje iz POI PLAZE in naše domače radarje ,pa se pri DARS kamerah pojavi oddaljenost in tudi hitrost kar pa je malo moteče . V kolikor je to še kdo opazil
in ima kakšno razlago za to stanje prosim za pomoč.

Hvala LP

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Tukaj je pogosto radar: N45 54.507 E14 58.998 Verjetno ga pa ne bo več, ko bodo zgradili avtocesto. Omejitev 100km/h.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Pri Rdeča8@50 ti pri prehitri vožnji semafor prižge rdečo luč. Pri Omejitev@50 je pa velika verjetnost, da ti možje postave, ob preveliki hitrosti izdajo kartico s pozdravi.
frown-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.269
2.533
113
opa teddy. semafor ti prižge rdečo luč, če voziš prehitro? prvič slišim za tako stvar pri nas (mogoče rdeča luč naredi sličico?)
fantov z listki na tej lokaciji ne more biti fizično. ni kje! je pa takoj tabla za naselje in tako omejitev 50 km/h. zakaj 2 obvestila?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.269
2.533
113
ja sam sem tut slišal, da so japonci naredil najmanjši 20 l kanister, ki ga lahko skriješ v žep od srajce, če ga ta le ima.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
opa teddy. semafor ti prižge rdečo luč, če voziš prehitro? prvič slišim za tako stvar pri nas (mogoče rdeča luč naredi sličico?)
fantov z listki na tej lokaciji ne more biti fizično. ni kje! je pa takoj tabla za naselje in tako omejitev 50 km/h. zakaj 2 obvestila?

To, kar Teddy piše, je res in tudi v Grosupljem pri šoli sta 2 taka semaforja, kjer se prižge rdeča takoj, če prekoračiš omejitev, ki je tam 40 km/h.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Ja vidm da sem mal pozen za odgovore. Zaenkrat sem videl le v Grosupljem take semaforje (hvala ajvanho, da si to potrdil
cheer.gif
). Je pa v ljubljani tud en tko označen (pri renault servisu, vodovodna), sam tam se mi pa zdi, da te sam slika in dobiš pozdrave. Je ista ikona oziroma kategorizacija v POI točkah, kaznuje te pa na različne načine. Za drugje po Sloveniji pa naj še kdo drug opiše kako deluje oziroma način kaznovanja.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Citat:
Uporabnik Teddy pravi:
Ja vidm da sem mal pozen za odgovore. Zaenkrat sem videl le v Grosupljem take semaforje (hvala ajvanho, da si to potrdil
cheer.gif
). Je pa v ljubljani tud en tko označen (pri renault servisu, vodovodna), sam tam se mi pa zdi, da te sam slika in dobiš pozdrave . Je ista ikona oziroma kategorizacija v POI točkah, kaznuje te pa na različne načine. Za drugje po Sloveniji pa naj še kdo drug opiše kako deluje oziroma način kaznovanja.

"sam tam se mi pa zdi, da te sam slika in dobiš pozdrave"
Kaj ni to zadosti ze tak pozdrav
wink-1.gif

je pa res da v Grosuplju se ti sam zapre v rdeco brez pozdravckov,se pa da tut hitrej čez it v rumeno sam kolk hit pa ne vem
cool-1.gif

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Misli sem na to, da te sam slika, ne pa da ti da še rdečo luč. Je pa res, de so sam ti pozdravi lahko cela srhljivka.

CybeRoky

Zelenc'
17. nov 2008
6
0
1
kje pa dobim še točke za sosednje države? HR? nekaj povezav sem srečal skozi ta forum ampak so povezave nedelujoče...

mi lahko kdo kaj več pove da ne bom po nepotrebnem prečesau ceu forum :/

hvala za odgovor