POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ups....dojev da se ne gre za 32 bitne datoteke ampak da jih je mal preveč
smile-1.gif
Očitno je omejitev datotek v podfajlu na 32!

Sploh če prebereš opozorilo POI loaderja, ki si ga pripopal
evil.gif
potem je vse jasno, da gre za pretiravanje v podmapah.
Naredi si več gpi datotek, tudi gre.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.011
5.637
113
smile-1.gif
ja vem mal sm prehitr pr teh opozorilih......sm sam številko 32 zagledu pa sm meu prec pred očmi 16bit 32bit 64bit ....sm mislu da je tak problem pa nism bral naprej!

Drug problem pa je da sm sicer ne nov pri teh zadevah ampak nov v teh zadevah....tko da sm si prvič sam comp sformatiru....hvala hvala ne me preveč hvalt
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Na Mapsource se pa še spomnil nisem.
smile-1.gif
V bistvu rabim .txt za igo 8, toda excell sem napisal zato, ker ko imaš enkrat stolpce v njem, lahko delaš v bistvu kar hočeš in nalagaš kamor hočeš.

I

Izbrisan uporabnik #488

saj ga ni drugače!
hitrost je v imenu točke za @ in ne posebej.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
saj ga ni drugače!
hitrost je v imenu točke za @ in ne posebej.
Ups, jaz sem pa mislil, da se kje pri pretvorbi izgubi
redface-1.gif
Nič, bo očitno treba še naprej ročno vpisovat hitrosti.

Pač Garmin...

I

Izbrisan uporabnik #488

Taka označitev je po navodilih POI loadera,
torej vsaki točki dodati@ in brzino
ali poimenovati gpx file speed, radar....
ali v poiloaderu naknadno manualno določiti proximity alert.

Nekega poenotenja ni med različnimi sistemi, jaz sem začel delati za Garmin, tudi edini je imel Mapsource itd.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, saj razumem. Kolikor sem zdaj malo razbijal te datoteke za radarje, potem ko jih spraviš v tabelo, ima večina nekje stolpec z hitrostjo - samo pri teh nisem našel, zato sem mislil, da se je kje izgubil.
A v CompleteSI.gpx so vsi ažurni podatki (vključno z @hitrost)? Nimam mapsource na tem računalniku, pa ne morem pogledat kaj dobim ko izvozim kot txt.

jaka333

Zelenc'
2. jul 2008
11
0
1
Nekaj mi ni jasno glede bližinskih opozoril:
- "Varnostne kamere garmin", katere točke so tu notri in ali jih lahko kje vidim??
- ali je mogoče v ta meni bližinskih opozoril dodati ločene POI, se pravi namesto skupnih "Uporabniške POI" npr. POI1, POI2,..., ki bi se lahko izklapljale/vklapljale posamezno?
Se opravičujem če je tema že kje opisana, vendar je nisem našel, prosim za link!

Hvala!

I

Izbrisan uporabnik #488

- varnostne kamere so v sami karti, ni mi znano da bi se jih dalo videti posebej v kakem fajlu
- menija ne moreš spreminjati

MihaN

Zelenc'
15. apr 2009
15
0
1
V priponki pošiljam gpx datoteko s še dvema radarskima kamerama, ki slikata v dolini Idrijce. Prva je med Idrijo in Spodnjo Idrijo, druga pa na začetku vasi Bača pri Modreju. Omejitev obeh je mislim da 50 km/h.

MihaN

Zelenc'
15. apr 2009
15
0
1
Dodal sem jo, pa nisem opazil, da sistem ne podpira gpx datotek. Upam, da bo sedaj v rar-u delalo.

LP

Priponke

• 679802-Radarji.rar
    2 KB · Ogledi: 473

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Mene pa zanima, kje se da dobit kšn slovarček za te POI izraze oziroma točke. Kaj pomenijo ali kaj je tam. Konkretno me zanima za točko WifiFonFan. Za Wifi zastopm kaj je to, sam recimo na PoiPlaza se za njim skriva še 6 izrazov (ikon). Mal me bega vse to.