Pohvala UKC-ju

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Izgleda bi moral biti zgolj za tiste, ki so na oddelku najmanj za eno leto skupaj.

Za ostale pa jammer mobilnega signala. Če je bil on 12 let nazaj brez interneta, naj bodo pa še vsi ostali zdaj!

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Sicer pa smo od njih pričakovali samo priklop na eno telefonsko linijo pa kak vtičnico. Ostalo smo bili sami pripravljeni financirat. .

Kukr te jst poznam bi si ti prej dal luknjo v koleno zvrtat preden bi ti denar dal
write.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Itak de, nje. Bi še malo dlje bil tam če bi imel luknjo v kokenu .
Pa saj veš kaj pravijo. Če veliko dobiš, lahko tudi malo daš. Mogoče sem imel namen dati napačnim (dejansko bi kratkoročno dal sam sebi), pa zato niso pustili.
Sedaj vidim da si nekateri kar klime omislijo v kc in gor lepo napišejo svoja imena. Očitno je sedaj drugačna politika glede tega.
Pa zakaj hudiča rabijo klimo v bolnicah, ko pa je še 3/4 hiš/stanovanj brez klim.

I

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Hmm, na periferiji so lepo že laufala wi fi omrežja ker niso vsi dobili LANa. bo treba kakšne teme na wlan sat forumu najti.
Internet je pa itak uporabljalo skoraj polovica slovencev.
Citat:
Po evropski definiciji v Sloveniji oktobra 2003 namreč več kot 780,000 oseb (aprila 2003 – 680,000 oseb) izjavlja, da
uporabljajo internet vsaj na eni lokaciji.

pobrano tule
Sicer pa tudi z LAN bi bil zadovoljen, samo bi wifi lahko uporabljali vsi pacienti(ki jih takrat res še ni bilo veliko tako "internetno zasvojenih) , pa še lažje bi ga bilo izvest (je pa res da dražje, ampak v sili hudič tudi muhe žre, tako sem imel namen (potem kupil stacionarca za okoli 200 kSIT, ker itak sem imel enoposteljno sobo in je bilo še za tisti PC prostora) takrat kupil enga osnovnega gericoma za reci in piši slaba dva jurja evrov. pa da ne bi dal še nekaj 100 evrov za wifi, pa čeprav bi potem ostal v bolnici.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
V UKC Mariboru tudi majo Wlan, samo je tako počasen, da je boljše biti na mobilnem internetu ...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ksz:
Haha, danes rabiš v čakalnici wi-fi. Zakaj že? Ker ne moreš biti pet minut brez interneta? jaz bi ti ga vzel za eno leto, kot so ga drugi meni (ti se pa še strinjaš s tem). Zakaj bi šel v švico na zdravljenje če pa sem tu plačeval zavarovanje.
Sicer pa smo od njih pričakovali samo priklop na eno telefonsko linijo pa kak vtičnico. Ostalo smo bili sami pripravljeni financirat. Takrat bi to dobili zastonj, bili bi eno desetletje pred lizbono (kaj pa hodiš v lizbono, naši hoteli imajo že desetletje wifi), sedaj pa so preko javnega razpisa najbrž mastno plačali. Je pa res da takrat bi se bolj malo prijelo lepljivih prstov v zdravstvu.
Priznam pa to da sem se ustavil pri prvem polenu pod noge in nisem stopil čez njega.
Sicer pa jaz sem potem dobil SIM z no limit free prenosom, tako da sem zase poskrbel, za druge mi pa niso pustili.

Pa glih ti pametuješ, ko pa imaš čez 16.000 postov, očitno preveč časa prebiješ na internetu - že samo na tem forumu, kaj še le drugje ...

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.473
9.775
113
EU
Sem peljal soseda pred kratkim na pregled in sem ga čakal v čakalnici bolnišnice. S seboj sem imel cajtunge... eeee revijo Joker in sem hotel brati da si skrajšam dolgčas. Kaj ko je razsvetljava prešibka in bi moral sedeti točno pod lučjo, da bi kaj videl. Pod lučjo so sedeli že drugi in nervozno cepetali z nogami. Na TV-ju ki je na steni so stalno vrteli reklame Bilobil ..in podobne že stotič.
Podobna zadeva je v čakalnici zobozdravnika. Vsi sedijo in gledajo v prazno steno pred sabo. Da bi zdravstvo čakalnice (če že moraš čakati) naredilo bolj prijazno do pacientov, to pa ne. Free WIFI bi moral biti obvezen, saj nihče ne hodi v zdravstveni dom sedeti zaradi interneta,
grims-1.gif