Ja res je kar sem napisal da ne bo kdo rekel da samo udarjam po njih! Stvar je naslednja v Vinski gori (to je blizu Velenja) je odsek oz nekakšno križišče kjer je hitrost omejena na 60 km/h uro in na tem delu se pogosto (zelo pogosto zadnje čase) dogajajo nesreče z smrtnim izidom! Pri zadnji nesreči so premaknili leseni kozolec, ki je cca 10m od ceste za 1,5 metra ga skoraj podrli pa spet 2 mrtva. Danes se peljel popoldan iz celja in na tem delu ceste se kar naeknrat pojavi tisti kartonast policaj z avtomobilom ki ima v roki radar (da je kartonast se vidi šele malo kasneje prva reakcija spustiš gas)!
Pohvala pa zato ker je to res smrtno nevarna cesta in če kaj drugega ne (lahko bi tam vsak dan stali z radarjem) je vsaj ta "kartonast" policaj, ki sem ga jaz prvič opazil da je postavljen tam ko je res potreben! Mogoče pa v vrhu policije malo Alter.si berejo in so zdaj to uvedli testno! Tako je prav naj se stoji tam kje je nevarno ne samo tam ko se da kasirat!
Pohvala pa zato ker je to res smrtno nevarna cesta in če kaj drugega ne (lahko bi tam vsak dan stali z radarjem) je vsaj ta "kartonast" policaj, ki sem ga jaz prvič opazil da je postavljen tam ko je res potreben! Mogoče pa v vrhu policije malo Alter.si berejo in so zdaj to uvedli testno! Tako je prav naj se stoji tam kje je nevarno ne samo tam ko se da kasirat!
Nazadnje urejeno: