ProalpA kdo ve kdo proizvaja/prodaja čevlje ki imajo veliko notranjo širino (in visino)?
ProalpA kdo ve kdo proizvaja/prodaja čevlje ki imajo veliko notranjo širino (in visino)?
Na žalost ze imam njihove čevlje. Ne vem ce bi pisal zgodbo kako sem prisel do njih in kako jih lahko pogojno nosim.Proalp
Soca ne "dela" čevljev.
A ploščate? Meni so non stop.Pri salamon, se mi šnircle odvezujejo?
A je kaka nova tehnika šniranja ali jih moram nove kupit.... samo da so kr tako en šrot dali gor kr dvomim.
ne vem, men se vsi gojzarji odvezujejo, razen La Scarpe ... Salewa, Garmont, Adidaske za tenis ... pač, zategnem dvojni vozelj, pa gasa naprej, ponavad drži.Pri salamon, se mi šnircle odvezujejo?
A je kaka nova tehnika šniranja ali jih moram nove kupit.... samo da so kr tako en šrot dali gor kr dvomim.
imam enake/podobne(??črne - okrogle salomon).....in se mi ne odvezujejo
dva vozla? al pa na yt najdi, če kdo kak drugačen vozelj naredi. Sigurno obstaja video, kjer nekdo trdi, da vsi delamo narobe... kot je za lupljenje banane ))Pri salamon, se mi šnircle odvezujejo?
To si tudi v vrtcu rekel, ko ste se morali naučiti, kako se pravilno zaveže vezalkeSem jih zamenjal, ne ljubi se mi študirat.
Mi je mama na ježke kupila.... sem bolj late blooomerTo si tudi v vrtcu rekel, ko ste se morali naučiti, kako se pravilno zaveže vezalke
Sem jih zamenjal, ne ljubi se mi študirat.
Tudi sam sem imel iste težave z supergi - vsake 100 m na novo.dva vozla? al pa na yt najdi, če kdo kak drugačen vozelj naredi. Sigurno obstaja video, kjer nekdo trdi, da vsi delamo narobe... kot je za lupljenje banane ))