Pohodna oprema

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za čevlje bi jst rekel čim več usnja.
Me še niso pustil na cedilu, z malo nege so "večni".
salamonke iz goretexa so pa na začetku ožulle, čez čas se začnejo materiali starat in se začnejo trgat... spreji za nepremočljivost so dražji...

za oblečt imam večinoma adidas švic majce, kar pač uporabljam tudi za ostale športe.
"jakna" je pa tudi ena full stara adidasova jakna, ki je tanka skoraj tko kot navadna majca. ne premoči takoj, pa ne prepiha. kapuca mi je kr must have, ko te veter dobi:)
za pozim imam še "termo" oprijeto majco. pa v ruzaku flis. pa seveda še en komplet za preoblečt.
vbistvu hodim zelo malo oblečen, pa še to se ob lepem vremenu slačim.
pa ene tekaške in ene volnene rokavice.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Se kaksno priporocilo glede pohodnih cevljev (cez gleznje)?
Se za kaksne svic majice, hlace splaca pocakati na kaksno akcijo v Lidlu ali se splaca dati malo vec € na racun kvalitete?
Na katere znamke prisegate?

Lp
čevlje je vse odvisno kakšno nogo imaš. meni recimo odgovarja alipana. kot vliti. vseeni preden kupiš probaj več znamk.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Da ne odpiram nove teme si bom kar to sposodil.

Rabil bi novo pohodno jakno-zimsko oz. za hladnejše obdobje, obvezno s kapuco. Rad bi, da ne prepiha, ne premoči, da je topla. Sedaj mi je kar blizu 10 let dobro služila ena Mcklinley snowsports jakna, ki pa je odslužila svoje.
Ponavadi oblečem švicmajco dolgi rokavi, velikokrat kratki rokavi in jakno čez.
Cena pa nekje 100€ ali tam do max 120€ zdaj, ko je še kje kaj v akciji. Raje pa kakšen € manj. Sem iz Koroške, tako da bi kupoval Maribor ali pa do Celja. Prosim za pomoč.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Ja sej mas ze vse izbrano. Pejt v intersport, in vzemi se enga mckinleya ce si bil zadovoljen. Al pa pejt v intersport outlet, pa bo se kej ceneje...

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Sem pričakoval, da bom dobil še kakšen nasvet za katero drugo znamko, ki je boljša za ta denar. Izbira je ogromna in ne vem katero znamko bi še pogledal.
Drugače pa intersporta bi se mogoče malo izognil glede na temo reklamacije tukaj
Mogoče še kakšen predlog?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik zino pravi:
jaz prisegam na Mammut, windstopper in goretex se obneseta fenomenalno

Samo za 100 je ne boš dobil
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Sem pričakoval, da bom dobil še kakšen nasvet za katero drugo znamko, ki je boljša za ta denar. Izbira je ogromna in ne vem katero znamko bi še pogledal.
Drugače pa intersporta bi se mogoče malo izognil glede na temo reklamacije tukaj
Mogoče še kakšen predlog?

poglej temo o čeljivh, pa boš videl, da vsak svoje "hvali". Pri jaknah je pa popolnoma isto. Greš v par trgovin in gledaš kaj dobiš za tvoje €. Če si bil z mckinley zadovoljen, potem vidiš, da niti ni nujno, da je vse v imenu blagovne znamke. sploh pa za 100€ "zveneča" imena šele flise začnejo prodajat.