Poglejte to voljo do življenja

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm zadržvala solze, sam pr 2:30 se pa nism mogla več zadržat... Neverjetno, tak simpatičen tip, samozavesten... Mi se pa sekiramo če mamo pet kil preveč, pa če smo plešasti pa nevem kaj še vse... V primerjavi z njim NIMAMO nobenih problemov, sanjsko življenje mamo...

Res mi je dal mislit....
roza.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Js sm zadržvala solze, sam pr 2:30 se pa nism mogla več zadržat... Neverjetno, tak simpatičen tip, samozavesten... Mi se pa sekiramo če mamo pet kil preveč, pa če smo plešasti pa nevem kaj še vse... V primerjavi z njim NIMAMO nobenih problemov, sanjsko življenje mamo...

Res mi je dal mislit....
roza.gif

srce-1.gif

In ne bi ti mene potrdila za prijatla na facebooku?
sprasujem se.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Yebeš FB. Sm že rekla, da ne dodajam X ljudi s kerimi nism bla še nikol v bolj osebnem stiku.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.255
7.048
113
Kdo pa se sekira, če ima par kil več oz je plešast?

Jaz se samo sekiram, če bom imel dovolj dnarja za jahto, vikent na morju in privat letalo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Res mi je dal mislit....
roza.gif

Pa tale mamica?

https://www.youtube.com/watch?v=Gkrajf-Y7xI

Svaka ji čast. Unbelievable.
roza.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
shocked-1.gif
tale mamica je pa res huda. Sicer nisem poslušala, kaj sta govorila, a predvidevam, da je že od rojstva brez rok in je verjetno vso moč in miselnost prenesla v noge, tako kot nas pač učijo te stvari opravljati z rokami.