Poganjalec

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
mi smo za našo nadebudnico sicer nabavili likeabike in je zeloooo zadovoljna, jest pa tudi.
Ona, ker je vzmeten in skor roza barve (najbrž
rolleyes-1.gif
.
Nekaj podobnega lahko tudi za puky rečem, ker ga ima znanka in je res lahek (če se zgodi, da otrok noče več poganjat, ga je bistveno lažje nest, sprobano v živo).

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.909
113
Neke bistvene razlike ni, naj se vsede na oba in proba. jaz sem kupovasl spomladi in sta ji bila še oba prevelika tako da sem potem kupil puky-ja s štirimi kolesi. Pa se tudi ne vozi ravno veliko. Pet minut gor in dol, pol se pa že naveliča.

Jaz bi kupil cenejšega.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Naš ima ketlerja, vozi se ogromno, obvladal ga je hitro, okvar ali kaj drugega ni.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
693
51
28
par mesecev pred drugim letom smo nabavili pukyja 12col z bremzo in je super. Hcerka je hitro skapirala in zdaj zelo uziva - bremze se ne zna uporabljat, ampak, racunam da jo bomo naucili. Poganjalec je narejen zelo kvalitetno. Zaradi oblike lahko noge odlozi na sredinski del - kadar jo kdo zadaj poriva. Kleter to ne omogoca, vidim.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.007
1.810
113
Emona / Carnium
Tudi mi smo imeli Kettlerja. Sicer malce drugačnega (morda je celo malo večji/daljši). Fajn se mi je zdelo, da se da pritisk v gumah zmanjašat, da ni tako letelo po klancu dol, ker je gazda ratal prehiter za pehoto, ki ga je spremljala.
Precej pozitivnih mnenj sem slišal o Likeabike-u. Mislim, da je tudi precej lažji od ostalih poganjalcev (ne vem, če je to + ali -).

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.909
113
Za kakšno višino je 12 colski puki, če veš mogoče okvirno od do? Ker za drugo leto bo tako ali tako treba novega kupit.

Off: zdaj je pri nas kiddy board aktualen (tista rolka k se pripne na voziček).
cool-1.gif
itsagirlagain.press

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
693
51
28
uff, šele zdaj sem videl, da naj bi bil ta za +3 leta. pravijo, da je za +90cm; točno tak je:
puky 12col

sicer pa, cestitam! fajn bodte, lp j.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
malo off

Na kaj smo ljudje padli, da se pri jebenem poganjalcu pogovarjamo o zanesljivosti in NEpokvarljivosti...... mater kaj se ima za pokvarit pri okvirju z dvemi kolesi !?

Drugače pa kupite rabljene poganjalce, otrok bo prav tako vesel pa pravtako da bo prerasel v eni ali dveh sezonah. Za ostali denar mu pa kupte še kaj zraven.

LP

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Imas neko temo ki je bila IN spomladi in del poletja. Dvoletnik je za RD dobil 10" kettlerja s petrola. Na zacetku mu je bil prevelik, sedaj ga bo treba pa na vrvico dat, ker ga pehota ne dohaja vec. Vse OK, samo zadnja vilica je mogoce nekoliko presiroka, in kdaj pa kdaj z nogo v njo zadane. Ce bo drugo leto premajhen, pa 12" sicer pa pri 4 letih pravi bicikel.
Doctorz. Nekatere mamice prodajajo bolj ali manj rabljeno robo za ceno nove ali drazje. Se spomnim oglasa za gumijaste skornje 10 evrov. V hoferju sem jih dobil mislim da za 8. In potem je rekla da so iz BC in so tam 20. Nekaj podobnega je bilo pri sedezu za kolo, vendar tam je slo za hamaxa v vsakem primeru.

helencamatici

Zelenc'
14. sep 2011
6
0
1
Sori, ampak jst mislim da je ful pomembno kakega poganjalca kupiš. Ena kolegica je kupila lesenega na ebayu. Dala je 75 EUR in se ji je razlomil spredaj v manj kot 1 letu. Drugi mamici je počila plastična feltna - poganjalec kupljen v milerju; naša vzgojiteljica je svoji punčki kupila poganjalec v baby centru pa ga noče vozit ker jo žuli v rit.

FUUL je pomembno kakega pogajalca kupiš. Ne vem no, ampak mi našega dejansko uporabljamo 5 dni na teden. Najboljša igrača do sedaj!

Jst res mislim, da je ful pomembno da je kvaliteten in prijazen otroku...,.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Mislim da je ful pomembno, da si za froca dejansko vzameš čas in je potem in en klinac važno a ma kettlerjev poganjalec al millerjev al pa bakrenga če hočeš. Otrok bo 100% bolj zadovoljen, če ga fotr pelje 100 metrov s šajtrgo (tapravo) kot da je sam cel popoldne na poganjalcu. Kot bi rekla naša tavelka (3 leta): A veš?
cheer.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Ja ful je pomembno katerega poganjalca ma, pa katere znamke jogurt je, pa kolko E-jev lebdi v zraku okoli njega, pa.....

Kot je Romzi napisal je najbolj pomembno, da otroku daš svoj čas... vse "najboljše" igrače so najboljše za starše, ki se tak tolažijo ker se ne ukvarjajo z otrokom

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik helencamatici pravi:
Sori, ampak jst mislim da je ful pomembno kakega poganjalca kupiš. Ena kolegica je kupila lesenega na ebayu. Dala je 75 EUR in se ji je razlomil spredaj v manj kot 1 letu. Drugi mamici je počila plastična feltna - poganjalec kupljen v milerju; naša vzgojiteljica je svoji punčki kupila poganjalec v baby centru pa ga noče vozit ker jo žuli v rit.

FUUL je pomembno kakega pogajalca kupiš. Ne vem no, ampak mi našega dejansko uporabljamo 5 dni na teden. Najboljša igrača do sedaj!

Jst res mislim, da je ful pomembno da je kvaliteten in prijazen otroku...,.

Že za to da kupiš 2 kolesa pa vmes eno leseno desko 75 eur moraš bit malo premaknjen
stupid-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.977
6.149
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Mislim da je ful pomembno, da si za froca dejansko vzameš čas in je potem in en klinac važno a ma kettlerjev poganjalec al millerjev al pa bakrenga če hočeš. Otrok bo 100% bolj zadovoljen, če ga fotr pelje 100 metrov s šajtrgo (tapravo) kot da je sam cel popoldne na poganjalcu. Kot bi rekla naša tavelka (3 leta): A veš?
cheer.gif

Dober post
aplauz.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.909
113
Dajmo kar vsepovprek zmerjat in s stereotipi opletat. Kakor kdo hoče. Nekdo za poganjalec, drugi za avto, tretji za dopust,......kaj te qrac briga,...a če kupim kartonskega poganjalca za 500 EUR me boste že kar na CSD prijavil, ker seveda to avtomatsko pomeni da zanemarjam otroka in kompenziram to da se mi ne da popoldne z njim po vrtu skakat. Ja fak no.

75 je malo. Še enega stotaka dodaš pa si bližje. Sem videl že tistega za 180 EUR kako je šel na dva kosa, že po treh mesecih. Če je mali talent bo vsakega prej ali slej zlamal, v tem primeru se kupi pač železnega, nekaj čimcenejšega. "Ful je pomembno" predvsem to da maš mal zdrave pameti. Hočem rečt "ful pomembno", mislim "FULL" pomembno ker vzgojiteljica v vrtcu in kolegice prijateljica pa že vejo kaj je ful pomembno hočem rečt full, mislim FULL, to pomeni da je tisti ful dražji ful boljši in ga bo otrok ful vesel, mislim se bo ful kvalitetno bolje vozil in ga ful ne bo rit žulila in plastična kolesa ful držijo, ker lesena z ebaya se ful prej zlomijo, ful je pa pomembno da je vsaj 150 eur kar se meni ne zdi tko ful, mislm ful velik, hočem rečt FULL. mal.

O času, ki naj bi ga kdorkoli namenjal otrokom tukaj sploh ni bilo govora.

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Nečaku smo za drugi rojstni dan kupili tega.
Na njega je zlezel že, ko niti ni dobro dosegel do tal in ni dovolil, da bi ga kdo držal. Vožnjo je sam osvojil v enem tednu. Danes, po šestih mesecih uporabe je neustavljiv.
aplauz.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.239
113
www.adriamedia.si
Ko ga boš "prestavljal" na kolo, snemi dotatna kolesca, še preden mu kolo pokažeš. Drugače se zna razvadit z njimi, če jih daš dol, bo kolo obvladal v enem popoldnevu (ali dveh) ...