Verjetno skrbi v firmi za floto pa ima tak budget čez.
Cena "novega" avta na katero ti računajo vse skupaj =?Jaz sem na Allianz. Lani je bilo pri njih najceneje.
Za 15 let staro gajbo imam AO+, polna asistenca, nezgodno, odkup 1. škode: 2023 cca. 240€, 2024 cca. 290€. Bonusa 60%. Pa nekaj popusta so dali...
Kaj ima veze, če nima kaska?Cena "novega" avta na katero ti računajo vse skupaj =?
Novonabavna vrednost v tem primeru ni noen faktor, ker ni v igri polnega ali delnega kaska in se premija za AO & AO+ preračunava glede na moč motorja tako da je v bistvu to tisto, kar bi te moralo zanimati.Cena "novega" avta na katero ti računajo vse skupaj =?
Kaj ima veze, če nima kaska?
Nezgodno zavarovanje oseb v vozilu je morda res odveč (te iste osebe so krite že po AO) oz. je to "debatable", AO+ je pa kar uporabna reč saj drugače v primeru prometne nesreče v kateri si poškodovan in za kateri so kriv/odgovoren ne dobiš odškodnine za te lastne poškodbe iz nobene druge postavke na tej polici.Itak je pa AO dovolj in preplača z ostalimi nepotrebnimi kritji 2x. Pogojno je edino asistenca še uporabna.
Ne, ne zagovarjam AO+ kot smiselno (glede na ZV - 51.000€- sicer slabo) individualno nezgodno zavarovanje ampak ga prej zagovarjam kot smiselno kritje, ker AO+ ni vezan na osebo temveč na voznika (ne glede na to kdo je to) in lahko pride prav v primeru, da vozik nima nobenega drugega zavarovanja.Razumem, da kot agent zagovarjaš tako AO+ kot individualno nezgodno zavarovanje ampak dokler imamo "brezplačno" zdravstvo in plačano bolniško taka kritja IMO niso potrebna. V povprečju zavarovalnica še vedno služi z njimi, z AO je pa bolj na nuli.
Po drugi strani, če bi računal da bom dostikrat sam kriv za nesrečo, bi se tudi kasko splačal.
Sem mislu da je kakšen kasko(delni) v igri glede nato da ima asistenco, odkup p.škode,.... ponavad se pri kaskotu to meniš......no res je ,da vseh variant/možnosti ne poznam.Novonabavna vrednost v tem primeru ni noen faktor, ker ni v igri polnega ali delnega kaska in se premija za AO & AO+ preračunava glede na moč motorja tako da je v bistvu to tisto, kar bi te moralo zanimati.
Mah, sem zdaj ugotovil, da sem jaz narobe tebe razumel. Ma bo žeSem razumel, da si napisal, da je Nezgodno zavarovanje oseb v vozilu morda odveč, AO+ je pa po tvoje obvezen. Mogoče sem jaz kaj narobe razumel, nima veze.
Se strinjam, da je to individualna odločitev. Ne vem pa, če je za kogarkoli nujna.