Podpis narocnine za kolega

Indrik

Zelenc'
14. avg 2012
4
0
1
Jaz sem vzel smasung galaxy s3 pri tusmobilu preko narocnine na svoje ime za kolega ki je reko da bo placeval. vendar se svoje obljube ni drzal. kaj bi mi lahko prosim svetovali kaj bi lahko naredil.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Maš to črno na belo...da je podpisal da bo plačeval? Kaj položnica prihaja na tvoje ime? če ja pol nič ne moreš..

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Greš do njega vzameš mu aparat in je, ti imaš pa dokaz da si lastnik, ker je preko tebe vzeto čez operaterja

Indrik

Zelenc'
14. avg 2012
4
0
1
tu je glih problem ker je tel. biu prodan ker je on mislo denar za tel. inverstirat v nek biznis in si za kaki mesec it novega na gotovino kupit. nimam pa nic podpisano da bi naj on placevau. torej bom zaj jaz mogo placevat za tel.?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Potem pa prijavi da so ti aparat ukradli. Bodo dobili izpisek iz centrale na katero cifro se je uporabljajo, pa naj njega haklajo.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
naivnost te bo pač koštala,.. to je to,.. pozabi vse skupaj in plačuj naročnino,..
aja,.. vzemi mu sim kartico da ti ne bo še tam stroškov nabil,...
b

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik Indrik pravi:
Jaz sem vzel smasung galaxy s3 pri tusmobilu preko narocnine na svoje ime za kolega ki je reko da bo placeval. vendar se svoje obljube ni drzal. kaj bi mi lahko prosim svetovali kaj bi lahko naredil.

Se še očitno najdejo taki naivneži? kaj te nimaš svoje glave, da te je tak lepo nagnil.....
priden.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Potem pa prijavi da so ti aparat ukradli. Bodo dobili izpisek iz centrale na katero cifro se je uporabljajo, pa naj njega haklajo.

Me pa res zanima koga bodo hakljali za lažno prijavo.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Pa ga še kar imenuješ"kolega"? Sigurno ste mel neke mučke, pa si jo najslabše odnesel. Sory. :
priden.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
eh kake goljufije? Med kom? Med njim in operaterjem ni nobene goljufije. Vse je črno na belem. stranka 1 je uporabnik, stranka 2 je operater. Obe stranki sta dolžni izpolnjevati pogodbo, ki sta jo obojestransko podpisali.

Kaj pa sta mela on in njegov "kolega" za dogovor pa se operaterja ne tiče.

Indrik

Zelenc'
14. avg 2012
4
0
1
torej v takem pol placam za telefon in pogodbeno kazen? kaj bi mogoce vedel koliko pa je ta pogodbena kazen?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Pokličeš k svojemu operaterju in ti zračunajo. Ampak glede na to, da si vzel super duper tulifon za male pare bo kar konkretna cifra, da te ne bo fršlok.
smile-1.gif

No, vsaka šola mora nekaj stat. Tudi ta bo.
smile-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Računaj na nekje 600€-700€ za katere te je oz te bo opalil tvoj "kolega "

Upam da ne dobiš še kakšnega poračuna za " 090" klice, internet v tujini oz kaj podobnega .. Še dobro da TUŠ nima Monete bi še to dobil na položnico

Iskreno sožalje
Vsaka šola nekaj stane

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Citat:
Uporabnik Indrik pravi:
a sem lahko tvoj kolega - naivnost pa taka, vsaka šola nekaj stane
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če ti nekdo nekaj odnese in ne plača, se temu reče... kako?

Telefon je na njegovo ime, nahaja pa se nekje drugje. Kje je bil nazadnje je tudi znano.