Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tisti piski so tam zato, da zapiskajo, če mora med izpitno vožnjo inštruktor pritisniti na katerega od pedal. V takem primeru je seveda kandidat padel.
Kdaj so pa uvedli piske? Ko sem jaz pred davnimi leti delal izpit, so inštruktorju na pedala napopali bel list papirja in ta papir je moral ostat bel po končani vožnji.
Zdaj bo 2 leti, odkar sem delal izpit in na izpitni bi se skoraj razpočil, ko sem malo prehitro pripeljal v en ovinek, inštruktor poleg mene je pa samo "zazehal", malo stegnil nogico in avto je kar sam od sebe zabremzal.
Zapiskalo ni nič, vem pa, da tudi drugim tako pomagajo.
Torej večina jih to počne, sm mislu da se je samo meni to zgodilo, sm se moru vkljucit na AC in mi je inštruktor prtisnu na plin, da nism čutu pedala kje je.... medtem lepo vn gleda in si ogleduje panoramo narave, men nc jasn, hehe
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.