To je nekaj v nasem civiliziranem svetu.
Saj, v Zireh mogoce kaj podobnega dobite cez kaksnih 10 let.
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Najprej me je presenetila kar zasoljena cena kino vstopnice, 5.55 eur.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Do not complain. Vote with your wallets!!!
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
To je nekaj v nasem civiliziranem svetu.Saj, v Zireh mogoce kaj podobnega dobite cez kaksnih 10 let.
js isto gledam doma. lahko se uležeš, prižgeš kakšno baklo, spiješ kar češ, greš na wc in pritisneš pavzo.Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ
Ma kakšen Kolosej, ni ga čez domači kino... Čeprav OK, v kino je pač men osebno še zmer fajn it, gre se pač samo za doživetje filma... (če mam doma tok naglas en film, in če nisem ravno sama, takoj prileti kdo od domačih gor in reče, da je mislil da je potres)
Sicer pa spadam med tiste, ki tudi ne morejo jest med filmom tako da samo pijemjem lahko pa takrat ko film gledam drugič, tretjič, žnjtič...
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Najprej me je presenetila kar zasoljena cena kino vstopnice, 5.55 eur.
Pred dobrim mesecem sem v Berlinu za Shreka v 3D plačal jebenih 12€. Samo zaradi firbca. Pri nas je cena totalen luksuz, pa bebavih reklam ni za celih 45 minut. Pravzaprav so pri nas celo reklame na nekem nivoju.
enakoCitat:
Uporabnik Steve pravi:
no zaradi vsega naštetega gledam filme še samo doma. 42inč fhd / HK reciever z primernimi zvočniki / hd ripi iz torentov <---- to je zmagovalna kombinacija
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
cena normalne vstopnice je potem verjetno okrog 10, njihova plača x3. nevem o kakem luxuzu ti to.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A se je kdo že kdaj pritožil pri zaposlenem v koloseju, da so kaki obiskovalci preglasni? Pomojem nič ne ukrepajo. V ZDA te ziher ven pošljejo.