Podivjane cene v Koloseju

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
To je nekaj v nasem civiliziranem svetu.
wink-1.gif
Saj, v Zireh mogoce kaj podobnega dobite cez kaksnih 10 let.

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
ksz
V koloseju nisem bil že kar lep čas in me tudi še kar nekaj časa tam ne bo več... WCji živa katastrofa, na šalterju kjer kupuješ karte uslužbenka še ni slišala za pojem prijaznost (se vprašaš kdo komu tu nosi denar)...
Mi je bilo tam do pred kakšnega leta ali dveh zelo všeč... Njihovi standardi so zares padli... daleč.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
men se zdi, da je kolosej tko kt eno res grdo letališče.. tut prblizn tko nemarn se počutm tam.. s tem da na letališču greš ponavad nekam na lepš, tle morš pa še dve uri film gledat.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Ma kakšen Kolosej, ni ga čez domači kino... Čeprav OK, v kino je pač men osebno še zmer fajn it, gre se pač samo za doživetje filma... (če mam doma tok naglas en film, in če nisem ravno sama, takoj prileti kdo od domačih gor in reče, da je mislil da je potres)
Sicer pa spadam med tiste, ki tudi ne morejo jest med filmom tako da samo pijem
grin1.gif
jem lahko pa takrat ko film gledam drugič, tretjič, žnjtič...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Najprej me je presenetila kar zasoljena cena kino vstopnice, 5.55 eur.

Pred dobrim mesecem sem v Berlinu za Shreka v 3D plačal jebenih 12€. Samo zaradi firbca. Pri nas je cena totalen luksuz, pa bebavih reklam ni za celih 45 minut. Pravzaprav so pri nas celo reklame na nekem nivoju.

jello

Guru
22. sep 2008
10.297
3.922
113
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
To je nekaj v nasem civiliziranem svetu.
wink-1.gif
Saj, v Zireh mogoce kaj podobnega dobite cez kaksnih 10 let.

Klientela je res en sam presežek civiliziranosti ja.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ

Ma kakšen Kolosej, ni ga čez domači kino... Čeprav OK, v kino je pač men osebno še zmer fajn it, gre se pač samo za doživetje filma... (če mam doma tok naglas en film, in če nisem ravno sama, takoj prileti kdo od domačih gor in reče, da je mislil da je potres)
Sicer pa spadam med tiste, ki tudi ne morejo jest med filmom tako da samo pijem
grin1.gif
jem lahko pa takrat ko film gledam drugič, tretjič, žnjtič...
js isto gledam doma. lahko se uležeš, prižgeš kakšno baklo, spiješ kar češ, greš na wc in pritisneš pavzo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.016
1.927
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Najprej me je presenetila kar zasoljena cena kino vstopnice, 5.55 eur.

Pred dobrim mesecem sem v Berlinu za Shreka v 3D plačal jebenih 12€. Samo zaradi firbca. Pri nas je cena totalen luksuz, pa bebavih reklam ni za celih 45 minut. Pravzaprav so pri nas celo reklame na nekem nivoju.

cena normalne vstopnice je potem verjetno okrog 10, njihova plača x3. nevem o kakem luxuzu ti to.

reklam pa za moje pojme nebi smelo bit niti za sekundo. reklame jaz dojemam kot buzeriranje tam, ko je nekaj brezplačno. da pa za nekaj plačam pa mi tiščijo reklame pa ne maram kaj preveč.
meni osebno pa gre najbolj na organ, da plačam karto, kokice, cukrano vodo, dam od oka 20€ in ne morem filma gledat v miru, ker se vedno, ampak res čisto vedno najdejo neandertalci ki ne znajo bit tiho. za 20€ bi pričakoval da je v dvorani varnostnik, ki meče take iztrebke ven.
no zaradi vsega naštetega gledam filme še samo doma. 42inč fhd / HK reciever z primernimi zvočniki / hd ripi iz torentov <---- to je zmagovalna kombinacija
aplauz.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Varnostnik bi moral biti obvezno ja. Ali pa da operater posluša če je preglasno v dvorani.

Glede reklam pa rešim tak, da pridem v kino vedno 10-15 min prepozno, pridem ravno na uvodno špico
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A se je kdo že kdaj pritožil pri zaposlenem v koloseju, da so kaki obiskovalci preglasni? Pomojem nič ne ukrepajo. V ZDA te ziher ven pošljejo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
cena normalne vstopnice je potem verjetno okrog 10, njihova plača x3. nevem o kakem luxuzu ti to.

Saj sem napisal, da je pri nas luksuz. Naših 5€ proti 10€ v Nemčiji to sigurno je...

Drugače pa tudi sam prisegam na primerno zalogo piva in hrane, domač lcd in htpc.

jello

Guru
22. sep 2008
10.297
3.922
113
Jaz tipičnega obiskovalca Koloseja še nekako razumem, mu to pač ustreza. Nikakor pa ne nergačev, ki mislijo da bodo tam v miru pogledali film. WTF? greš v Kino Vič, Kolodvor,.....Aja, ne tja pa ne grem, ker tam pa mene postrani gledajo ker žvečim kot prašič medtem ko polivam kokto. Pa še parkirat se mogoče ne da direkt pred blagajno.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A se je kdo že kdaj pritožil pri zaposlenem v koloseju, da so kaki obiskovalci preglasni? Pomojem nič ne ukrepajo. V ZDA te ziher ven pošljejo.

Težko bodo koga ven vrgli... 90% zaposlenih je itq študentov, komu se pa da varnostnika klicat
tongue-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Pač ne greš pred 21. uro v kino (vikend pred 23.), takrat gredo otroci že spat
smile-1.gif
oz. ne greš filma gledat takoj ko pride v kino, jaz grem film pogledat običajno ko je zunaj že kak teden, sem v napol ali tričetrt prazni dvorani, folk pa normalen.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
sam grem v kolosej max 2x na leto in takrat si prinesem s seboj vodo in doma specene kokice. kokice v koloseju pecejo 2x na teden (kolegica delala tam) in ni sans da dam par evrov za 3 dni stare kokice. speces doma pred predstavo in v tupperwareu prineses sabo.
glede reklam pa mene ne motijo.. mi je fino pogledat kaj kej prihaja.
je pa res, da je klientela v koloseju polom.. zato grem tudi jaz na predstavo kak teden ali dva po premieri in obvezno ob poznih urah.. ce je opcija celo med tednom.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Reklame za filme so ok, ne pa za pralne praške in deodorante
tongue-1.gif

Sicer pa težavo s kokicami rešiš s obiskom planeta tuš. Pečejo sproti in če imaš srečo ti jih v kanto nasipa direktno iz mašine in je tak vroče, da držat ne moreš
grin1.gif