Podivjane cene v Koloseju

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Ma ni panike dat 2 eur za vodo če je treba, sam da k prideš tja, da pol rečeš "vau!".... ne pa klošarija živa, cene pa take... bogve kam se ta denar steka..

Ne, 2,2e za vodo ki jo kupis za pultom kot v trgovini je enostavno preveč. Da bi bila 1,5l še razumem. Nemore voda v koloseju kjer jo odneseš seboj stat več kot pir ki ga spiješ v gostilni, enostavno negrejo ti parametri skupaj.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Eni najbols da si se svoj projektor prinesete!
smile-1.gif
Počakaj še malo, da bomo meli pikoprojektorje v telefonih
tongue-1.gif

Mene prav zanima kako izgledajo dvorane, ko se prižgejo luči ... strgani sedeži, pobarvani s kokakolo in maslom od kokic ... še ena šlamparija v koloseju so začetni oglasi, ki so posneti v VGA resoluciji in predvajani na platnu?
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
1,5 ojra stane 5 litrska janica
bonk.gif

Glede podražitev pa sem jaz že na veliko pisal. Zato pa vse možne stavri kupujem v tujini, ki je cenejša pa po plačah pri njih na višjem nivoju!

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Skratka, ko grem v kolosej se počutim, kot da sem v kakšni zakotni vasici v Romuniji. Svojevrstna izkušnja, sploh če greš med vikendom zvečer. Doživetje lepo zaokrožijo še električni avtomobilčki pred vhodom z nabijanjem elektro-čobanske glasbe.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
da ne govorimo o skretih, ki so vedno poplavljeni z vodo.
za kozlat ta kolosej..

A misliš da bi bilo v Planetu kaj bolje??
Cekreti so pač odraz obiskovalcev........ V Kolosej pa itak hodite samo Ljubljančani...al kako?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.
Zanimivo da se ni nihče obregnil ob količino kokakole oziroma Pepsi po novem, ki jo dobiš... M = 0,3L in L=0,4L in slednja je v 0,7L kozarcu.
rolleyes-1.gif

Sicer pa ne vem kaj se pritožujete nad ceno vode v plastenki, saj je povsod toliko, če jo hočeš pa za pol evra, idi pa v špar ki je čez cesto. Pač imajo cene od kafičev
tongue-1.gif

Lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Eni najbols da si se svoj projektor prinesete!
smile-1.gif
Samo res, zadnjič v Koloseju MB (Predators, sem pisal v drugi temi....) so po reklamah ugasnili projektor in prižgali luči.

Bi res rabil lastnega, da bi kaj gledali.

Pa WC-ji so tudi sumljivi, ko v komunizmu.

In če sem že začel:
- pri Avatarju je bilo skoraj ure zamude
- rezervacije imajo 100 krat bolj komplicirano kot Tuš (tam lepo pokličeš, poveš, urejeno)
- parkiranje je na karte (sicer zastonj, če greš v kino, ampak vseeno moraš tiščati v avtomat, pa prej ročno potrditi - a je težko karto za kino prepoznati?)

Sicer vsakič na koncu si rečem "Nikoli več v kino", ampak kaj ko grem naslednjič komaj čez pol leta in že pozabim
tongue-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sicer hodim v tušev kino, ampak v začetku avgusta sem bil v koloseju, in res nama je bilo vroče da je teklo z mene. (v dvorani mogoče 10 ljudi), sma se že pred filmom med reklamami vstala in šla po svoj denar na šalter, čez pol ure sma ga gledla v tušu.
To so ti takoj vrnili denar ali si moral uporabiti kako finto?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj šele cene bonbonov... Mislim, da je cena okoli 3€ na 100g! Tak da včasih, ko mi kokice ne dišijo, prinesem v žepu vrečko gumijastih bonbonov in prihranim za ceno vstopnice
tongue-1.gif

Sicer pa imamo hvalabogu v MB Kolosej in Planet Tuš, tak da je konkurenca in so cene vstopnic nižje kot v LJ.

Hvalabogu obstajajo kinoteke, katerih obiskovalci pridejo gledat filme, ne pa malicat...
smirk-1.gif

Meni paše nekaj grizljat zraven. Pa tudi če doma gledam film. Ne vem zakaj se obiskovalci kinotek počutijo nekaj več ker zraven ne grizejo kokic
tongue-1.gif
Kot neki ponos kao ''jaz sem pa sposoben 2 uri zdržat brez hrane, vi holivudarji pa ne''.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sicer hodim v tušev kino, ampak v začetku avgusta sem bil v koloseju, in res nama je bilo vroče da je teklo z mene. (v dvorani mogoče 10 ljudi), sma se že pred filmom med reklamami vstala in šla po svoj denar na šalter, čez pol ure sma ga gledla v tušu.
To so ti takoj vrnili denar ali si moral uporabiti kako finto?

Povedal sem da je vroče kot svinja in da nemorem filma gledat ko mi po čelu dol teče. Prvo govorila o drugih kartah, dobropisu, pa se nisma dala, sem jo lepo prosil če mi da din-din nazaj, ker grema gledat v tuša in naju več ni nazaj, je nato dala dinarje in se opravičla,
da je nekaj z prezračevanjem narobe... Za nama sta bila še 2 iz najine dvorane, in vrjetno je tut njima morala vrniti dinarje.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.832
559
113
42
povsod malo
In potem se za tabo ob tebi in pred tabo vsede čefurska zalega in se cel film derejo čez celo dvorano kva je bla ena scena huda 5 minut nazaj.
Da ne omenjam kakšni pujsi so
jezen.gif

Če je že sila si itak probam dobit zadnjo vrsto.

Tuš v Kranju je 1000% boljši

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Eh... za 10 evrov si grem pa raje Stožice danes pogledat! Khm... hočem rečt za Olimpijo navijat! Gre še kdo?
smile-1.gif

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
A misliš da bi bilo v Planetu kaj bolje??
Cekreti so pač odraz obiskovalcev........ V Kolosej pa itak hodite samo Ljubljančani...al kako?
ne vem, kako bi bilo. Ampak pač upravljalec tega naj poskrbi, da bodo čisti.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.446
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Kolosej najbolj jebe sama kliantela. Vedno neko dretje, šepetanje, smejanje, piskanje, GSM-ji.... Jebeš tak užitek gledat film.

Jezi me, da na Viču ni taglavnih filmov. Tja bi šel, je baje bolj mirno.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Kaj šele cene bonbonov... Mislim, da je cena okoli 3€ na 100g! Tak da včasih, ko mi kokice ne dišijo, prinesem v žepu vrečko gumijastih bonbonov in prihranim za ceno vstopnice
tongue-1.gif

Sicer pa imamo hvalabogu v MB Kolosej in Planet Tuš, tak da je konkurenca in so cene vstopnic nižje kot v LJ.

Hvalabogu obstajajo kinoteke, katerih obiskovalci pridejo gledat filme, ne pa malicat...
smirk-1.gif

Meni paše nekaj grizljat zraven. Pa tudi če doma gledam film. Ne vem zakaj se obiskovalci kinotek počutijo nekaj več ker zraven ne grizejo kokic
tongue-1.gif
Kot neki ponos kao ''jaz sem pa sposoben 2 uri zdržat brez hrane, vi holivudarji pa ne''.

Ne, samo film me ponavadi toliko zanima, da niti nimam časa karkoli valjati po rokah ali ustih. In ja, film jemljem kot umetnost, zato se mi zdijo skrajno nekulturni gosti, ki po uvodni špici še kaj mečkajo z raznimi kokicami in šumečimi ovitki bonbonov. Ampak, saj pravim - za pol nižjo ceno si lahko v Ljubljani ogledam filme, ki jih Kolosej tudi povoha ne, pa še težakov ni nikoli v dvoranah. Če grem pa že kdaj v Koloseja ali Tuša, grem pa kvečjemu s kakšno bejbo, takrat pa mi v bistvu tudi precej dol visi kakšen film sploh gledam...

Zato pa - vsakemu svoje, jaz sem zadovoljen. Če hodiš v trendy kino, pričakuj trendy cene. Ali pa ne hodi več tja in ko bo dovolj ljudi razmišljalo tako, bo tudi Kolosej moral razmisliti o cenovni politiki.
smile-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
ampak v dvorani je bilo sigurno 28 stopinj ob 95% vlažnosti. Švic.

Očitno popravili hlajenje. Meni je danes bilo prehladno (me je kar malo zeblo)

Nazadnje urejeno: