Podivjane cene v Koloseju

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
844
22
18
Včerej smo se s kolegi po dolgem času odpravili v Ljubljano v kino, gledat pravi moški film The Expendables
grin1.gif

Od oka 3.5x dražja od bencina, kot v Kuvajtu sredi puščave. To je najdražja voda, kar sem si jo kadarkoli privoščil, ampak okusa je bila pa svetovnega, tudi trajala je cel film in vsak požirek te vode mi je ostal v trajnem spominu
aplauz.gif

Okej, pač ne mislim se sedaj pritoževati glede cen, ampak zanima me, do kam bo to šlo. Dokler ne bo cena plastenke vode 5 eur? Skratka, Kolosej me še en lep čas ne bo več videl, poleg zasoljenih cen pa šparajo tudi na klimi v dvorani, očitno da finih ljubljančank ne zebe, ampak v dvorani je bilo sigurno 28 stopinj ob 95% vlažnosti. Švic.

Ali v Koloseju mislijo, da se obisk njihovih super-duper kino dvoran smatra kot vrhunski družabno-zabavni dogodek, ki pač ne more biti dostopen povprečnemu državljanu? Ob takih cenah bo to sigurno postal, ampak kdo bo potem še tja hodil?

Kr neki
stupid-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.448
5.030
113
Kar se cen pijače tiče sem se naučil da se splača le to kupiti že prej in jo prineseš z sabo... edino kokice pa malo težje nadomestiš
ker niso "sveže"...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Drugič pa vodo s sabo prinesi, kaj si jo pa kupil če je tako draga? In dokler bedaki plačujejo toliko za vodo, bo taka cena. Torej iz tega sklepamo, da si bedak ?! Šel si v superduper kino z zasoljenimi cenami, imel si druge alternatine možnosti.

Ali si kaj drugega hotel povedati ?

Nevem, ne razumem !?

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
844
22
18
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Drugič pa vodo s sabo prinesi, kaj si jo pa kupil če je tako draga? In dokler bedaki plačujejo toliko za vodo, bo taka cena. Torej iz tega sklepamo, da si bedak ?! Šel si v superduper kino z zasoljenimi cenami, imel si druge alternatine možnosti.

Ali si kaj drugega hotel povedati ?

Nevem, ne razumem !?

Kaj pa si ti hotel povedati s svojim izpadom? Da nisi nič manjši bedak od mene?
stupid-1.gif
Slab dan, razumem. Vsak ga ima kdaj pa kdaj.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj šele cene bonbonov... Mislim, da je cena okoli 3€ na 100g! Tak da včasih, ko mi kokice ne dišijo, prinesem v žepu vrečko gumijastih bonbonov in prihranim za ceno vstopnice
tongue-1.gif

Sicer pa imamo hvalabogu v MB Kolosej in Planet Tuš, tak da je konkurenca in so cene vstopnic nižje kot v LJ.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz sem pa ravno včeraj razmišljal zakaj morajo prodajat samo junk food v kinu? Zaželel sem si recimo grozdje, če prodajajo bombone, mehiški čips, nacho in pivo bi pa res lahko ponudili še kaj sadja ... eh, bom naslednjič skočil v špar po pol kile pa bo
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj šele cene bonbonov... Mislim, da je cena okoli 3€ na 100g! Tak da včasih, ko mi kokice ne dišijo, prinesem v žepu vrečko gumijastih bonbonov in prihranim za ceno vstopnice
tongue-1.gif

Sicer pa imamo hvalabogu v MB Kolosej in Planet Tuš, tak da je konkurenca in so cene vstopnic nižje kot v LJ.

Hvalabogu obstajajo kinoteke, katerih obiskovalci pridejo gledat filme, ne pa malicat...
smirk-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
pol imajo pa še dražje karte ob vikendih pa če je film daljši kot 120 min na koncu daš za eno usrano coca colo pa film 10€

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ma Kolosej je ratu kr neki... Tuš rastura... še posebej ob torkih, ko za ceno ene vstopnice dobiš dve (5,10 eur)... ponavadi vodo prinesem s seboj, tam edino kupim še kokice L (2,10 eur) , pa maš za 7,20 eur zabavo za dva
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ah, ko bi le Tuš postavil en multipleks še v Ljubljani ... do Kranja se mi ravno ne da hodit v kino.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Turisti pa hodijo k nam v kino, ker so v tujini kino vstopnice tudi 3x dražje. Tu je pa cel problem dat 2€ za vodo. Jejhata.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.640
147
63
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Ah, ko bi le Tuš postavil en multipleks še v Ljubljani ... do Kranja se mi ravno ne da hodit v kino.

Ma k., cca 20km iz Lj , rabm lih 5min manj kot do Koloseja, če upoštevam še iskanje parkplaca oz peš od Atlantisa. Daš res več za benz, ampak je vsaj mir, ni tke gužve, pijača, hrana, karte so pa itak občutno cenejše..

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Jaz sem pa ravno včeraj razmišljal zakaj morajo prodajat samo junk food v kinu? Zaželel sem si recimo grozdje, če prodajajo bombone, mehiški čips, nacho in pivo bi pa res lahko ponudili še kaj sadja ... eh, bom naslednjič skočil v špar po pol kile pa bo
smile-1.gif

Super ideja, ni boljšega. Kakšne kokice, bonboni, čips ...
bonk.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ja je problem dati 2 € za vodo, ker je to čista kraja...Sicer pa ne hodim v Koloseja ravno zaradi tega oderuštva.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
ampak v dvorani je bilo sigurno 28 stopinj ob 95% vlažnosti. Švic.

Sicer hodim v tušev kino, ampak v začetku avgusta sem bil v koloseju, in res nama je bilo vroče da je teklo z mene. (v dvorani mogoče 10 ljudi), sma se že pred filmom med reklamami vstala in šla po svoj denar na šalter, čez pol ure sma ga gledla v tušu.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ma ni panike dat 2 eur za vodo če je treba, sam da k prideš tja, da pol rečeš "vau!".... ne pa klošarija živa, cene pa take... bogve kam se ta denar steka..