Citat:
Uporabnik limetka pravi:
V Sarajevo ne smeš z idejo, kaj boš videl. Tja moraš zgolj in samo uživat v utripu mesta. Baščaršija is the place to be.
Odvisno sicer kaj želiš dobiti od izleta, jaz predlagam, da namenita 70 % časa uživanju, 30 % časa pa ogledu Vrela Bosne, sprehodu po bob stezi, razgledu iz Avaz towerja ter obisku tržnice Otaka.
Na čevape k Hodžiæu - boljši so od opevanega Želje.
Delež spomina na vojno lahko prikličeta z obiskom tunela pod letališčem in ogromnega pokopališča pri stadionu Koševa ali pa obiščeta grob Alije Izetbegoviæa na pokopališču nad Baščaršijo.
Če te še kaj zanima, kar vprašaj
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
V Sarajevo ne smeš z idejo, kaj boš videl. Tja moraš zgolj in samo uživat v utripu mesta. Baščaršija is the place to be.
Odvisno sicer kaj želiš dobiti od izleta, jaz predlagam, da namenita 70 % časa uživanju, 30 % časa pa ogledu Vrela Bosne, sprehodu po bob stezi, razgledu iz Avaz towerja ter obisku tržnice Otaka.
Na čevape k Hodžiæu - boljši so od opevanega Želje.
Delež spomina na vojno lahko prikličeta z obiskom tunela pod letališčem in ogromnega pokopališča pri stadionu Koševa ali pa obiščeta grob Alije Izetbegoviæa na pokopališču nad Baščaršijo.
Če te še kaj zanima, kar vprašaj
grob alije..pa a si ti normalen primerek človeške rase
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Da se konkretno izgubiš, moraš bit ekstra pacient. Sarajevo je iz aviona gledano dolgo in ozko mesto s samo eno najbolj glavno cesto, tako da težko prideš v situacijo, da ne bi vedel vsaj smeri v katero si namenjen.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Da se konkretno izgubiš, moraš bit ekstra pacient. Sarajevo je iz aviona gledano dolgo in ozko mesto s samo eno najbolj glavno cesto, tako da težko prideš v situacijo, da ne bi vedel vsaj smeri v katero si namenjen.
poznamo glavne in stranske ceste..najbl glavne ne
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
No, jaz bi mal dodal kulinarične nasvete:
čevape v Mrkvi lokalci precej bolj obrajtajo kot pri Hodžičih, v petici ali podobno
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj pa cene? So jih kej navil? Kolker mi je frend razlagu si za 5DM dubu 3 kg bureka
Zdej izkušnje za zdej mam sam s srpskim delom ( Banja Luka, Prijedor)....tm vem da pride red bull vodka isto k pr nas