Počila vzmet

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
En frišna informacija iz AMZSja - vlečna vozila jim stojijo na parkirišču, zaposleni vleke ne opravljajo več, edino na vsake toliko z boosterjem spravijo vozila k življenju, da jih mraz čisto ne dotolče. Samo vleko pa opravljajo podizvajalci s svojimi vozili, baje se jim to bolj splača (velja za kranjsko bazo).

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Samo sem nekdaj ženi kupil Saxo, potem je imel še sosed Cameleona in res poden od znamke, da pa se še sedaj niso nič popravili in še zmerom prodajajo nevarne polizdelke oziroma nevarna vozila, pa si zaslužijo kako preiskavo Euro Ncap in pa odpoklic takih nevarnih modelov z trga in servis na račun proizvajalca ...... Kaj bi bilo , da se to zgodi na kakem pravem ovinku ceste npr. v Idrijo ......
frown-1.gif
Ostali pa razmislite preden šrot Citoen kupite .....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
pa si zaslužijo kako preiskavo Euro Ncap in pa odpoklic takih nevarnih modelov z trga in servis na račun proizvajalca ...... Kaj bi bilo , da se to zgodi na kakem pravem ovinku ceste npr. v Idrijo ......
frown-1.gif
Ostali pa razmislite preden šrot Citoen kupite .....

Tole se dogaja, kadar avto stoji oz. je obremenjen samo statično. Za dinamično oz. med vožnjo še nisem slišal, da bi se zgodilo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Ksz
dovolj sta ze dva krodilcka da avto za silo premaknes od stebra stran.
Ocitno se delajo francoza in ne naredijo vpoklica.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Za servis lahko pelješ na oservis.si.

Pri nas je počila tako, da se je "sesedla" na nosilec, tako da je bil avto vozen in smo se dobesedno še nekaj časa vozil brez da bi kdo opazil
grin1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Za servis lahko pelješ na oservis.si.

zmaga.gif

Tam dela Daniel, ki mi je servisiral Ampero na AT Vis (bil je eden izmed dveh, ki je bil izobražen za Ampere (drugi je bil Vili, ki mi je leto nazaj odbrickal Ampero v moji garaži)), lansko leto pa je šel s sodelavcem na svoje. Poservisirajo, ko se šika in še več.

Ravno en teden nazaj sem se oglasil pri njemu, da sem navezal stik z njim tudi na novi lokaciji, kjer zdaj dela.

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sej AMZS ma un tamal "pick up" ki bi šel v garažo

Meni so rekli, da ni šans, ker je previsok. V garažo so šli s VW verzijo kangooja, malo bolj po kavbojsko zapeli vlečno vrv na njegovo kljuko in avto b.p. pošlepali ven, tam pa naložili na avtovleko.
zmaga.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej avtomatika lahko iz P spravis, sej majo ponavad nek varnostni zatic, ravno za take primere....

Men je vzmet tud pocla, tko da je del v gumo rinil, pa sem samo odfleksal stran tist del,zbil kose ven pa odpeljal zamenjat.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sej avtomatika lahko iz P spravis, sej majo ponavad nek varnostni zatic, ravno za take primere....

Ne bi vedel, je pa pri Amperi kar nekaj delov potrebno razdreti, da se pride do tistega mehanizma.

No, za ynos-a bi tistale rešitev AMZS-ja, bila, po moje, ok.

Nazadnje urejeno:

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Pogledaš če vzmet ne drgne v gumo in avto zapelješ na bolj dostopno mesto, da ga naložijo na vleko.
Zamenjaj obe vzmeti hkrati (uporabi kvalitetne vzmeti)

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Pred nekaj dnevi je tudi moji ženski počila vzmet pri C3. Avto je letnik november 2011.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Ženska pravi, da je zaslišala ropot, ko se je peljala iz službe. Torej je možno, da je crknilo na parkirišču pred firmo. Jbg

Nazadnje urejeno: