Malo off
Škoda zaradi toče...cena 550€, ko je bilo rečeno, da plača zavarovalnica, je cena zrasla na 1000€.
Ja,sej jaz sem imel enak primer s steklom pred leti..brez 170 preko zavarovalnice 650.
bleferji vsi po vrsti.
Malo off
Škoda zaradi toče...cena 550€, ko je bilo rečeno, da plača zavarovalnica, je cena zrasla na 1000€.
Za primerjavo: Audi A6 karavan, letnik 2012, ki ima vsaj 20.000eur višjo novonabavno ceno o eurotaxu, je pa cena zamenjave na pooblaščenem servisu bila 770eur.
zakaj bi bil nate jezen? od kod si to potegnil.
Sistem je problematičen. zakaj stane 1400 ta šipa? Ker lahko. ker se ve da se bo vse lepo plačalo. Raja bo plačala. In si si odogovoril, plačal si jo ti, paše komu drugemu, pa še zavarovalnice so se mastile leta poprej in naprej.
Ali te kdo sili v to, da imas kasko zavarovanje? Ce bi namrec pristal na ponudbo z neoriginalnim steklom, bi pac zavarovalnici ostalo vec...
Visoke cene rezervnih delov in storitev. Ki pa so visoke tudi zaradi zavarovalnic.kateri sistem točno te sili v kasko?
Jaz priporočam Rogelj Romat, resda je (samo) v Ljubljani.Jasno, saj pa ni to Türker mobil. Normalna firma, normalna cena Sicer pa se že lep čas spravjam ceniti tudi svojo šipo na A6.. Še vedno se nisem odločil kam naj grem popravljat... Carglass ali Porsche...