Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
sam sem dal te najbol poceni ebay senzorje na 6 avtov že, 2 kompleta od tega tudi pobarvana. zadeve še vedno delujejo kot prvi dan po več letih.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
@crash
kaj pa to ko so so tudi senzorji priznanih proizvajalcev kitajski ampak samo prepakirani (besede zastopnika) pustimo zaj firme izven debate. in tudi njegove besede so da samo bedaki kupijo priznano firmo (nižje serije), ker dobiš na ebayu za x ceneje identične. v drugačni embalaži. kot sem že napisal, je stvar drugačna pri senzorji 150€ in navzgor.
določen priznan proizvajalec ki se v slo prodaja za okoli 80-100€ brez montaže je pa identičn mojim iz ebaya za 18€ s poštnino. pa se lahko vsi antikitajci na trepalnice postsvite, to je dejstvo.
Koliko bi prišli Spal ali Meta (brez ekrančka, itd., samo piskanje) brez montaže? Torej samo nakup?Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ne vem, mi prodajamo Spal in Meta in se s kitajci ne ubadamo na nobenem področju.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ne vem, mi prodajamo Spal in Meta in se s kitajci ne ubadamo na nobenem področju.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
sam imam Parkingdynamics brez vrtanja odbijača, samo nalepiš na notranjo stran odbijača.
Dela, tako kot mora.