Poceni Android tablica ca. 10''

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Carinjenje ni samo placilo carine... ampak sem spada tudi DDV ... Carinska stopnja je menda res 0% za tovrstno blago ...

nasedel na info
tongue-1.gif

itak da se placuje DDV ... samo ko na hitro preberes ...
rolleyes-1.gif

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
jst tudi danes nabavil bel ampe A90 na pandawill. baje da ga trenutno nimajo na zalogi..
poročam, ko dobim.

lp

22. jul 2007
13.413
1.666
113
124
Kako je kaj na teh kitajcih z bt vidim da je prava eksotika, ker ga nikjer ni zraven ali pa jaz ne gledam pravih
sprasujem se.gif

Tudi z flashom je ruska tombola - mislim browsanje po internetu kjer ne prikazuje določenih stvari ali se to da zrihtat,
pišejo da tudi uradni google play ne gre tako lahko naložit gor - kakšne izkušnje uporabnika?

Nazadnje urejeno:

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Mah, za BT mi je vseeno, na telefonu ga nisem uporabil niti enkrat. Ostalo izgleda pa kar fajn, samo itak ni se nobenih reviewov, cisto nova zadeva.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Pozdrav vsem v temi, sem prebral celo temo ker me mika nakup ene poceni tablice, sicer imam enega starejšega pc prenosnika in za bolj resne zadeve še macbook pro-ja, tablica bi bila bolj kot ne le za internet, mail in pa nekaj kar nisem ravno zasledil v temi: za navigacijo.
Ni mi ravno pomembno katera navigacija le da spodobno dela in da je poktritost dobra. A je mogoče kdo na forumu ki to kaj uporablja ali je pa vsaj dovolj sprobal da lahko kaj pove in svetuje..
Aja, poceni tablica sem imel v mislih tam okoli 200 eur ali raje še manj...imam tudi bt gps sprejemnik tako da zadostuje da ima le bt.

Hvala za odgovore&lp.

Nazadnje urejeno:

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Prišla včeraj, danes pobral na carinski pošti, plačal še 35€ ... sedaj testiram. Prva stvar, ki me moti je da je v desnem zgornjem kotu mehurček zraka, sicer čisto mali
smile-1.gif

Ta vikend potestiram in napišem feedback.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Prišla včeraj, danes pobral na carinski pošti, plačal še 35€ ... sedaj testiram. Prva stvar, ki me moti je da je v desnem zgornjem kotu mehurček zraka, sicer čisto mali
smile-1.gif

Ta vikend potestiram in napišem feedback.

Odstrani zaščitno folijo z naprave
smile-1.gif

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Evo za vikend, mi je uspelo nekaj uporabljati. Deluje kar smooth, edino kar ne vem kater video player je OK, probal sem Vplayer pa laga, tisti, ki je buildin edino dela OK, samo nekako funkicijsko mi ni OK.

Upgrade mi je uspelo narediti, ne vem če je bolje ali slabše.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Enostavna skripta za odklep google playa, stvar parih minut.

MX player sem testiral ne dela OK pri mkv (720p) filmckih.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
257
10
18
Mogoče kdo ve kdaj pride Prestigio 5097 oz. kakšna podobna tablica z vsaj 10 palci do nekje 300 evrov ? V kratkem bi moral priti tudi galaxy tab 2 vendar bo cena sigurno dosti višja od mojih zastavljenih pogojev.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Probaj še mVideoPlayer. Za 1080p preko mreže pa pomaga, da daš film na pauzo in ga mal vnaprej naloada... SIcer pa tudi jst uglavnem gledam 720p, ker lahko imam še torente na kompu vžgane na cca 300KB/s pa vseeno gladko deluje...

Podobne teme