meni pokaže da ne pošiljajo v sloCitat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Manj kot občutek, da nekoga futram...
Bolj očiten primer, Sanyo Enloop 4×AA: 8,75 EUR .
117% dražje. Naj naši preprodajalci na račun "stroškov za čas in pot" strižejo koga drugega... Pa ne misim konkretno baterij, govorim nasplošno.
Ni poanta v tem, ali pošiljajo v SLO ali ne, glavni problem, kot ga jaz vidim, je v tem, da lahko Steve iz Manchestra kupi isto stvar za manj kot pol cene s Free Next Day Delivery v primerjavi z Janezom iz Radovljice.Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
meni pokaže da ne pošiljajo v sloCitat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Manj kot občutek, da nekoga futram...
Bolj očiten primer, Sanyo Enloop 4×AA: 8,75 EUR .
117% dražje. Naj naši preprodajalci na račun "stroškov za čas in pot" strižejo koga drugega... Pa ne misim konkretno baterij, govorim nasplošno.
Pa se nehaj obnašat (ali tvoj delodajalec, vseeno) skladno s svojim nickom, naroči 500 komadov iz Amazona in jih prodaj z 10% maržo oz. po 10€. Ne pa po 20.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
zdej gre tipo primerjat amazon, ki reče "halo sanyo" i would like to order 100.000 bateries of this, 100.000 bateries of that...
in amazon dela z max 5% zaslužka, ker so ogromni, imajo druge vire zaslužka itd...
proti nekemu palčku ala bigbang, ki jemlje pri fotobeseničarju, ki naroči 100-1000 baterij? ki mora služiti vsaj 20%+ na takih zadevah.
tesfalar: s.p. odpreš v 2 urah.....možnost zaslužka se ti ponuja sama od sebe.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Zakaj je robotski sesalec v avstrijskemu hoferju 149€ v slovenskem pa 199€, če gre za istega trgovca, ki je kupil pri istem dobavitelju?
Jaz sem prepričan, da so pri nas cene višje samo zato, ker so lahko.
S tem si dejansko povedal vse.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Zakaj je robotski sesalec v avstrijskemu hoferju 149€ v slovenskem pa 199€, če gre za istega trgovca, ki je kupil pri istem dobavitelju?
Jaz sem prepričan, da so pri nas cene višje samo zato, ker so lahko .