Ja, meni gre. Kaj pa tebi?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@stein vidis da gre.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, meni gre. Kaj pa tebi?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@stein vidis da gre.
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
aja? kako pa lahko nenaklepno pobegneš s kraja nesreče? mogoče če se ne zavedaš da si jo povzročil, samo potem tu ne moremo več govorit o pobegu...
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Od kdaj se obnašanje ekscesnih posameznikov induktivno sprojicira na celotno populacijo kot vedenjski vzorec?
Vse kar pravim je, da o tem povprečju noben ni povedal nič.Citat:
od povprečja populacije.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
niti ne, vedno bos nasel nekoga, ki ga roka pravice ne doseze. Ali pa ki se izmuzne pregonu. Ne mores potem na podlagi tega reci "ah k.urc vse skupaj, saj oni tudi ni bil kaznovan, pustimo se vse ostale naj delajo kar zelijo"
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
aja? kako pa lahko nenaklepno pobegneš s kraja nesreče? mogoče če se ne zavedaš da si jo povzročil, samo potem tu ne moremo več govorit o pobegu...
PS: Nenaklapno oz naklepno? Ti veš, kaj pomeni naklep?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Vse kar pravim je, da o tem povprečju noben ni povedal nič.Citat:
od povprečja populacije.
Eni sicer nekaj "predpostavljajo", ampak to je vse.
PS: Maček ni politik.
Ne vem sicer na kaka izobrazevanja naj bi jaz hodil po tvoje, vem pa da ti definitivno ne ves na katera hodim, zato se na to ne oziraj. za seboj sicer imam nekaj izobrazevanj o delu z ljudmi in z nastopanjem v javnosti, vendar mi tega ni placala policija tako da se ni treba metat po tleh.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
niti ne, vedno bos nasel nekoga, ki ga roka pravice ne doseze. Ali pa ki se izmuzne pregonu. Ne mores potem na podlagi tega reci "ah k.urc vse skupaj, saj oni tudi ni bil kaznovan, pustimo se vse ostale naj delajo kar zelijo"
Kot da bi poslušal direktorja v službi.
In 1x sem tudi sam odpeljal mimo. Pa ni bilo nesreče in nikogar nisem ogrožal. Bi pa dobil najbrž kar nekaj evrov, kakšno točko, pa še kaj bi se našlo. Potem se bi brihtnež od prometnika itak utaknil v vsako stvar na gnilem bosancu, ker drugega dela nima in bi se seštevalo. Jeeeeeeeeeej. Tako sem pa ostal s polnim žepom, brez merkator točk, nobenega ogrožal. Sam jaz sem se fajn mel. Upam, da niso sesul RS-ke. Pa v poročilih niso mogli napisat en kup neumnosti, pobega tudi nisem nikjer prebral.
Da klapa pelje naprej, ima velik vpliv tudi kazni. Sedaj majo vsi v glavi, da so kazni oh in sploh velike, da te že za manjše prekrške lahko ocolajo za eno plačo. Da pa nekoga povoziš, vsak vidi, kako bo moral plačati 1000+ in še ob izpit bo. Pa logično da bojo peljali naprej. Tukaj ni debate. Ampak naši govorci, kateri so mesečno na izobraževanjih, kako morajo postopat širnemu ljudstvu, bojo itak govorili drugače.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Se ne da. Preveč tipičen predstavnih svojega poklica.