Po varjenju izpuha avto trese na 2000 obratih

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Lol. To seveda sploh ne drži. Ni nič "priporočljivo, da teče 10 minut prej", ker je to popolnoma odvisno od primera do primera; tega se ne dela. Pe še glede napak - vedno se najprej prebere vse shranjene napake in šele nato se zadeve briše, nikoli in nikdar obratno.
No ja, če avto prodajaš potem narediš obratno par minut preden kupec pride.
grin1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Ko berem vso zafrkancijo okoli tresljajev....

kaj pa....če bi dal nazaj odrezat ta kos cevi, pa naredit na novo (z drugega kosa) pa boš videl ali je cev sploh vzrok ali je zgolj sovpadalo, da ti je v tistem trenutku šlo kaj drugega v ku... Pa da se spotoma še pogleda kakoje s pritrditvjo izpušnega kolektorja, da ni tam kak šravf odletel, pa prihaja do vibracij.

(Magari....sprobaš en krog po dvorišču narediti brez cevi...ravno toliko d avidiš ali tresljaji izginejo)

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
A je bil Auspuh montiran na avtomobilu med varjenjem?

Možno, da je tok skuril kako elektroniko, če ni bla masa vredu spelana.Zato pravim priklop na tesrer, ampak avtor ima očitno dovolj keša še za ostale stvari, ki lahko grejo po gobe poleg omenjene.
smirk-1.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
A je bil Auspuh montiran na avtomobilu med varjenjem?

Možno, da je tok skuril kako elektroniko, če ni bla masa vredu spelana.Zato pravim priklop na tesrer, ampak avtor ima očitno dovolj keša še za ostale stvari, ki lahko grejo po gobe poleg omenjene.
smirk-1.gif

sj na to sm jst cilju .... najboljš je varit da ni v stiku s plehom avta .... po mojem so kaj skuril .....

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Avto o katerem govorimo, trese kot da bi bili zanič nosilci motorja, nekaj napeto, izpuh? In kaj boš tle s testerjem, če je tresenje mehanske narave?
Mimogrede se že veliko varil na avtomobilih brez odstranjene kleme pa ni bilo nikoli problema...

opelastra

Zelenc'
16. okt 2013
2
0
1
zdravo...vem da ne spada moje uprasanje lih v to temo ma zanima me ce morda kdo ve na katerem delu avzpuha je katalizator pri opel astri 1.6 letnik 2000......???hvala za odgovor
naj dodam da tudi meni trese avto nad 90km/h

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Katalizator je tik za batzajlo.
resno, a bo mogla imeti astra kje drugje katalizator, kot je normalno ?

Nazadnje uredil moderator:

tony

Guru
23. jul 2007
9.747
1.530
113
Zaje6ava te, batzajla je en tak pojem kot kila augenmasa.

Glede na letnik je katalizator najverjetneje pred srednjim izpušnim loncem vidi se ga na podvozju, če daš avto na dvigalo.