Zakamufliran sarkazem je odvec, s tem samo kazes kaj si o zadevi mislis.Neverjetno!
Zakamufliran sarkazem je odvec, s tem samo kazes kaj si o zadevi mislis.Neverjetno!
Torej se ti naj verjame na besedo?prebral si me
Zadnjič sem v Kranju videl ko se je en najstnik v trenirki zaletel v par srednjih let. Moški je pamža poslal v 3pm. Nimam videa, žal.
Danes gledamo tu preko zaslonov, jutri bo to pri nas... krucefiks, dovolj je... Pa tudi naša deca gleda TikTok pa te pizdarije, same opice.. Kdaj bo počilo da rečemo dovolj je, za našo dobrobit, dobrobit naših otrok??
ja če pa smo volili te ljudi, ki hočejo to obdržat pri nas.Danes gledamo tu preko zaslonov, jutri bo to pri nas... krucefiks, dovolj je... Pa tudi naša deca gleda TikTok pa te pizdarije, same opice.. Kdaj bo počilo da rečemo dovolj je, za našo dobrobit, dobrobit naših otrok??
Lej, jaz nisem!ja če pa smo volili te ljudi, ki hočejo to obdržat pri nas.
Danes gledamo tu preko zaslonov, jutri bo to pri nas...
Odgovor na mestu.Ne, spodi pod rjuho se bodo že 10x zamenjale osebe do takrat.
Ne, spodi pod rjuho se bodo že 10x zamenjale osebe do takrat.
Z nekaj domišljije se da narediti marsikajPrav veliko ne skrije? Prav veliko nepokritega tu res ni ostalo.
In scenes inspired by Hollywood film “White Chicks,” three Nigerian men disguised themselves as women attempted to enter Dubai, but their efforts were foiled by the Algerian authorities. A video shared on TikTok showed that three Nigerian men in police custody after they were arrested by authorities in Algeria.
The clueless trio from Nigeria combined traditional Arab dress with thick makeup tried to convince officials that they should be allowed to enter Dubai in a plan taken from the film “White Chicks.” They were allegedly caught by Algerian officials who were able to pick up that they were indeed not who they claimed to be. Some commenters have suggested that the three men were from Mali rather than Nigeria, and others have added that they were trying to make their way into Algeria rather than the UAE, but that is almost beside the point.