Plodnost med menstruacijo

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Kot rečeno,
ko boš malo zrasel (ajd, optimistična varianta, čez 5 let
evil.gif
), začel na življenje gledat malo drugače (ne samo skozi kozarec piva) in - kaj pa vem - postal tak mehkužneš, kot postanejo ostali, ki kar naenkrat slišijo take pritiske, četudi so prej na vseh adolescentnih žurih vehementno prisegali, da "njim pa tastari že ne bodo nič ukazovali" (evo, še en stavek, ob katerem mi je jasno, da si ... hm... adolescent).

Morebiti se boš pa le preprosto dal dol (ajd, med menstruacijo
evil.gif
) in bo otrok padel skozi (nalašč ali slučajno) preluknjan kondom.
(in morebiti boš takrat videl hudiča od pritiska, če boš slučajno edini, ki otroka ne boš hotel imeti...).
In takrat boš - brez da bi se moral kaj posebej odločati (ali - če boš slučajno proti - da te kdo kaj sprašuje) - postal ata.
In bodo vsi hepi , ker bodo dobili, kar so hoteli...
cheer.gif

(razen morebiti tebe, če boš še vedno proti)

The End.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Verjetno sem starejši od tebe, na življenje ne gledam skozi kozarec piva, ker ga ne pijem! Pritiske lahko slišiš al pa ne jaz jih ne in kot sem ti rekel glavo imam za razmišljat in ne zato da pritrjujem kar mi drugi govorijo!

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

tukej se pa moram mal strinjat s kozarčevo (začuda
grin1.gif
). Enkrat, ko prideš tam nekje do 25. leta kar naenkrat začneš poslušat 'kdaj boš pa ti' in podobne scene. Meni to sicer še zdaleč ne pride do živega, mi gre pa vseeno malce na živce. Konec koncev je zgolj moja odločitev, kdaj bom imela otroke, koliko jih bom imela oz. ali jih bom sploh imela.
Najprej se je 'teženje' začel doma-ker sem bla že lep čas samska (vsaj uradno
grin1.gif
Ko sta razočarano ugotovila, da noben od otrok ni moj, so že naprej deževala vprašanja, če mam fanta, pa bla bla bla.

Tko da-kljub temu, da na tovrstna vprašanja niti ne gledam kot na pritiske, vseeno ostaja beden filing, ko ti začnejo tkole najedat. Kot da so po 25. froci edina stvar u lajfu...
bonk.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Tebe vsaj fotr še ni vprašal, če SPLOH misliš imet otroke, toliko da ve, če se naj postavi v vrsto za posvojitev, ker on brez vnukov pa ne bo
stupid-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ah, sej mene to sploh ne gane,...otroke si želim, in ko bo primeren čas, jih bom tudi imela. Je pa res, da zadnje čase uživam v tem, da sem ga začela provocirat, da jih sploh ne mislim imet in se prav zabavam, ko vidim njegovo oz. njuno paniko
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Tebe vsaj fotr še ni vprašal, če SPLOH misliš imet otroke, toliko da ve, če se naj postavi v vrsto za posvojitev, ker on brez vnukov pa ne bo
stupid-1.gif
hysterical-1.gif
ta je pa močna

in? se že kej obeta?
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
jest nikol ne fehtam... nikol nisem in nikol ne bom...jest samo raziskujem potencialni teren
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
njegov problem naj si ga pripelje domov!

jaz mami rečen, naj si črnčke pripelje iz nigerije, da bodo delal na vrtu.. sledi potem taki kisli nasmešek...
evil.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Fukačev maš za vsakim voglom kot čigumijev na pločniku, za genetsko primern material se boš mogla pa še potrudt hehe
evil.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ne da se mi tolk spemerja špilat tko k eni, pa še sonček je zuni....k si glih prašala, sej ti tud poniknila en moment nazaj, ako se ne motim...
grims-1.gif

Ps. sej do sklepa vsak pride slej ko prej, sam k pr tem tud ostane in pol se pizdijo nad NEkvaliteto inu kvantiteto obdelave ter dofilave orifik....
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: