Plodnost med menstruacijo

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se strinjam da je malo nerodno tam doli, ampak vse se da če se hoče...
wink-1.gif

Glede na to, da praviš da bolj malkrat je mogla it prov v Grčijo!
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
loool, na maturantskih in absolevnstksih v grciji je razvrat..očitno to tako je..ne zatiskajmo si oči.. ob vsaj lep postaven in temn...halfgreek
smile-1.gif
)))))))))) LOOOOOOOOOOOL

zabavna tema ni kej

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
logest so res zelo nizko hormonske tabletke..dostikrat dobiš "diane35" (upam da nism pr številkah zaj..) ,.. drugače pa mislim da se prov kot afterpill uporablja nekej na foro "steridil-d"...skratka ja, tud več KT naenkrat ima lahko isti učinek kot after tabletka.. pa upam da punca ni rojena pod najbolj nesrečno zvezdo
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

pa kje ma ženska pamet, da gre vzet tkole tabletke, k je prjatlca to rekla
bonk.gif
boh ne dej, da tole vidi Jernej, ker vas bo vse napiz**l.
Količina je odvisna od vrste tabletk, pa dvomim, da so vse tabletke enake, da bi lahko vzela enako količino pri vseh. S takimi stvarmi se res ni za hecat.

@ChickenBoy: ni treba niti na metelkovo, za after jih dobi tudi pri osebnem zdravniku in štos teh štirih dni je to, da more druga doza bit vzeta najkasnej 84ur po nezaščitenem spolnem odnosu, se pravi, prva doza MORA biti vzeta 72ur (3 dni) po nezaščitenem odnosu. Če je prva doza kasneje, kot je predpisano, je to na lastno odgovornost.

@edit: popravek številke

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Panika pač
frown-1.gif
. Saj nima smisla karkoli pridigat, ker vprašanje, kako bi kdorkoli od nas reagiral v taki situaciji. Sploh v neki tuji državi. Najstnikom je že itak zoprno hodit h ginekologom, kaj šele nekam v Grčiji.

Za drugič
ne-ne-1.gif
- recept je:

- 1 x 1500mg ali 2 x 750mg (12 ur narazen) levonorgestrela (čeprav tega mladi povečini ne jemljejo)

- 2 x 50 µg etinil estradiola in 2 x 250 µg levonorgestrela (najpogostejša kombinacija v tabletkah) (12 ur narazen)

Glede na to, da Logest vsebuje približno 1/10 teh doz, je učinkovitost vprašljiva. Tako ali tako pa smo ugotovili, da je ženska plodna "sila poredko" in držim pesti, da se situacija ugodno razplete.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja meni je pa farmacevtka tko razložila, kot sem napisala, samo da sem se zmotila glede dveh doz, presledek vmes je bil 12h in ne 24h. Je pa res, da je bil to moj osebni primer, Jernej je pa napisal tako kot so pač "pravila".

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:skratka, od druge prijateljice je slišala, da če ima doma kakšne tabletke, naj jih vzame kakšnih 5, 6 naenkrat in da deluje to kot tabletka za potem...

[censored], kako neverjetno neumni so ljudje
hysterical-1.gif

Še nasvet za vse bodoče maturante/ke in absolvente/ke: v Grčiji si je kolega na trajektu (!) konkretno poškodoval jezik (ena bejba ga je med žvaljenjem ugriznila
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:Aja pa še tole, ženska je imala časa 4 dni, da gre po tableto za splav. Zakaj si obremenjujete življenje za brezveze?
confused-1.gif

13.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
s stavkom da se zaradi okolice moraš odločiti za otroka ali dva se mi zdi popolni nesmisel! Zakaj? Za otroka se morata odličiti dva brez pritiskov okolice če ga želi imeti kdo druga naj si ga naredi sam se bom za otroka odličil ko bo meni in partnerici se to zazdelo ne ko se bo zazdelo sosedu al pa tašči! Sosed ima ferrarija a ga pol morem imeti tut jaz ker okolica pričakuje to od mene? Malo čudna primerjava otroka z avtomobilom ampak vseeno!

Tole spodaj bo izjemno direktno napisano, ker žal drugače ne gre.

Ti napišem nekaj primerov takih pritiskov, ki se običajno pojavljajo:

"Poglej ga, kako je luštkan! Kdaj bosta pa vidva kaj naročila?"
"A poročila se bosta? Si noseča (Je noseča)?"
"A težave imaš? Potem bi bilo pa fino, kaj naročit, da če bo kaj narobe, lahko še kaj porihtajo"
"A vidva pa še nič ne bosta naročila? Veš, nič mlajša/i nisi/nista..."
"Ampak veš, otroke je pa fino imet, ker na starost si sam, otroci pa ostanejo in ti lahko pomagajo"
"A si/je noseča?" (reakcija na to, da se je punca samo zredila čez zimo za kakšno kilo)....
"Tisti, ki nimajo otrok, so sitni"
"Če je ženska sitna, je gotovo zato, ker nima otrok (podvarianta te izjave: "zato, ker nima dedca, ki bi jo orengi prefu****")
"Boš pa nekoč hotel/a otroke, pa jih ne bo"
"Ti bo žal, če ne boš imel/a otrok"
"Naša dva pa še nič ne mislita. Izgleda da jaz ne bom imel/a vnukov..."
...

Ker dejansko bi vse gornje stavke lahko malo spremenili....
Na primer:
"A vidva pa ne bosta naročila? Veš, tale avto je samo zdej v akciji..."
Ali...
"Če je ženska sitna, je gotovo zato, ker ji ni ratalo prit na razprodajo"

Zadnja perla je pa bila (iz ust v javnosti prekleto znane osebe)
"ženska z otroci je manj produktivna in si zato zasluži nižjo plačo"

Obstaja tudi malo varianta iz ust malo manj znanega osebka:
"ne boš napredovala, ker si ženska"
"to piz.derijo imamo pa samo zato, ker smo v službo vzeli žensko"

BTW - Vsi prej našteti stavki so bili slišani v delovnem okolju in niso bili namenjeni meni. Slišijo se tudi na vseh ohcetih, krstih, birmah in pogrebih (poleg vseh dobesedno sado-mazo detajlov okoli "raka tete Marije in operacije nosu dedka Mirana"). In na vseh pijateljskih piknikih...

Zanimivo, kaj ne?
Ljudi očitno zelo zanima "razplojevanje" drugih. Razplojevanje sorodnikov. Razplojevanje sosedov. Kolegov.
Ali se ji to sploh tiče?

Kup ljudi kar naprej kokodajsa take reči in se potem v isti sapi hinavsko spreneveda, da ni nobenega pritiska okolice...
smirk-1.gif

(No, sej s pištolo pa res še nihče ni stal ob paru in ju teral, da sta se razplojevala. Ampak jest osebno imam raje mahanje s pištolo, kot pa besedno najedanje in najedanje in najedanje....
crazy1.gif
)

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Take stvari se da velikokrat slišati v živo in niso nič abstraktne predstave. Ko boš še malo odrasel, jih boš verjetno že sam doživel.
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:
Nekje sem prebiral, da je ženski orgazem z razlogom. Ta pomaga pri oplovitvi jajčeca. Po domače, ženski mora pridit, da se prime.
smile-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:
Nekje sem prebiral, da je ženski orgazem z razlogom. Ta pomaga pri oplovitvi jajčeca. Po domače, ženski mora pridit, da se prime.
smile-1.gif

Ta trditev je napačna.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Sine, a imaš ti kakšen problem? Si se ga napohal že takoj zjutraj ali ti še od včeraj dogaja? Ko boš prerasel svojih 18 let in boš imel poleg pohanja še kakšno življenjsko izkušnjo, se pa oglašaj v odraslih temah. Do takrat pa pakiraj v peskovnik. Pa pazi, da se na iglo ne vsedeš.
stupid-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Okolica lahko govori kar hoče! Važno je kaj si želim jaz se ti ne zdi? Soseda ima ferrarija kdaj si ga boš pa nabavil ti ? (to je tut ene vrste prisila se ti ne zdi) lahko kaj razumeš iz tega stavka?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Saj veš kako pravijo skozi eno uho notri skozi drugo brez ustavljanja ven! Če pa že preveč najeda pa poveš naj nehajo teži (na lep način)