Plenilec Petrol grozi

ptice

Fizikalc
23. jul 2011
265
207
43
Točenje goriva vidim kot nujno zlo in izgubo časa. Zato mi je pomembno, da sem tam zgolj kratek čas. V tem smislu je Petrolova aplikacija, da plačaš gorivo brez vstopa v prodajalno, zelo uporabna. Pred časom sem moral točiti v Štepanjskem naselju in aplikacija ni delala, kar se je doslej zgodilo samo takrat. 10 min sem čakal v vrsti na blagajni, da so našli vse izgubljene pakete, častilce vpisa gotovine v ustavo, da vplačajo Loto, kupce, ki rabijo račun za poslovne namene, potem pa kupujejo še zase, in prav tako želijo vpis gotovine v ustavi, parkirani el. avti na točilnih mestih, ker je močno deževalo,...Nikoli več se ne ustavim na črpalki, kjer je velika koncentracija prebivalstva.

• Haha
Reactions: Hondi

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.670
529
113
Opa, potem si lahko hišo kupiš... :cool:
OK, sarkazem, oprosti, samo za 15 centov je smešno...
To ti je enako, kot zbiranje pik Mercator - 600 pik, potrošiš 600 €, dobiš 20€ popusta. Kolko procentov je to?
ja ja razumem, men je vseen za to, sam ko je napisal zgoraj, "če ga tankam pri petrolu, omvju ali pa kje drugje je cena ista, drži?"

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.670
529
113
Točenje goriva vidim kot nujno zlo in izgubo časa. Zato mi je pomembno, da sem tam zgolj kratek čas. V tem smislu je Petrolova aplikacija, da plačaš gorivo brez vstopa v prodajalno, zelo uporabna. Pred časom sem moral točiti v Štepanjskem naselju in aplikacija ni delala, kar se je doslej zgodilo samo takrat. 10 min sem čakal v vrsti na blagajni, da so našli vse izgubljene pakete, častilce vpisa gotovine v ustavo, da vplačajo Loto, kupce, ki rabijo račun za poslovne namene, potem pa kupujejo še zase, in prav tako želijo vpis gotovine v ustavi, parkirani el. avti na točilnih mestih, ker je močno deževalo,...Nikoli več se ne ustavim na črpalki, kjer je velika koncentracija prebivalstva.
častilce vpisa gotovine v ustavo,
hahaha car, do solz

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.162
2.488
113
Pomurje
zakaj ne tožiš za izgubljeni dragoceni čas?

netko

Guru
25. jul 2007
7.181
2.527
113
na MOLu imam zaradi tankanja na Hofer in MOL srebrni status, pri 20eur goriva je 15 centov nižji račun
če prav vidim je cent na liter.
na leto natočim cca 2500eur nafte kar pomeni 25eur na leto plus darila, ki jih obljubljajo.
kako pa zgleda si dobil že kakšno, ker prav nobenebega ne poznam da bi na molu pretežno točil, ker sem iz smeri kjer so samo petroli