Plenilec Petrol grozi

netko

Guru
25. jul 2007
7.173
2.535
113
zdej se počasi čuden počutim ampak prepričati se pa ne bom pustil... hočete rečt, da se peljete v avtu iz točke a v točko b še posebej na avtocesti in vas nikoli ne prime, da bi nekaj popili ali pa na hitro v usta dali ali pa greste tankat pa mimgrede še vzamete eno čololado pa sladoled... no meni v takih primerih niti na pamet ne pride da bi se peljal še v eno trgovino da si kupim piksno coca cole al pa...

in pod črto z lojalnostnim sistemom je petrol tukaj pred vsemi konkurenti

tole so recimo brezplačni artikli, ki sem jh pobral pred par dnevi, glede na to da edino kar rabim je, da pri njih tankam se mi zdi kar ok
1751282341680.png

netko

Guru
25. jul 2007
7.173
2.535
113
Saj je ok, da si nekaj dobil za točke. Niso pa to brezplačni artikli. Ker te artikle si ti vse plačal.
dejansko jih nisem plačal... vem kaj hočeš povedat samo gorivo moram tankat in če ga tankam pri petrolu, omvju ali pa kje drugje je cena ista, drži?
no in največkrat v kategorijo kje drugje sodi hrvaška, kjer sem na petrolu tankal in zato ker sem točil več kot 20 litrov dobil na kartico še eno gratis kavo... in tako večkrat

zdej če ti gledaš, da se plača breplačne artikle s ceno goriva je to bolj ali manj nesmiselno, ker bi potem lahko rekel, da s tem ko ne tankaš pri njih mečeš stran darila, ki si jih plačal

• Všeč mi je
Reactions: motofrik
2. sep 2007
1.557
826
113
Dolenjska
Ne plačaš jih s ceno goriva, samo s tistim delom cene, ki se ji reče marža.

Če ne tankaš pri njih pa tudi ne plačaš pri njih in nisi vrgel stran nič, ker tudi nič nisi dobil. Semantika, vem.:)

netko

Guru
25. jul 2007
7.173
2.535
113
Ne plačaš jih s ceno goriva, samo s tistim delom cene, ki se ji reče marža.

Če ne tankaš pri njih pa tudi ne plačaš pri njih in nisi vrgel stran nič, ker tudi nič nisi dobil. Semantika, vem.:)
to na kar namiguješ bi imelo smisla, če bi bila cena pri ponudnikih različna tako pa za isto ceno točiš in je samo vpršanje kje za isto ceno dobiš več... drži?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.352
159
63
to na kar namiguješ bi imelo smisla, če bi bila cena pri ponudnikih različna tako pa za isto ceno točiš in je samo vpršanje kje za isto ceno dobiš več... drži?
Jaz tudi ne razumem, zakaj se eni tako jezijo na petrol. Dejansko je cel kup popustov s pikami še vedno predrag, ampak določene stvari so pa 4free. Jaz sem 25 let govoril "ne, nimam petrolove kartice in res je ne rabim imeti", ko so pa rekli, da pa lahko direkt za točke dobiš nekaj, sem pa dal na telefon. In imam mir, dec na blagajni poskenira telefon in jaz prislonim telefon na pos in plačam direkt. Ko se posveti zelena kljukica, "Hvala, adijo". Pa po pravici povedano zelo redko kupim kavo ali karkoli in sem lani pač nakupil nekaj plastenk vitrexa (ki ga dejansko porabim s takšno kilometrino). Če me že prime, potem kupim sladoled in tako kot nekateri, ni variante, da bi se zapeljal do druge štacune. Pač tako je.

Jernej

• Všeč mi je
Reactions: 8888

mistique

Guru
16. jun 2009
14.738
2.454
113
Emona / Carnium
zdej se počasi čuden počutim ampak prepričati se pa ne bom pustil... hočete rečt, da se peljete v avtu iz točke a v točko b še posebej na avtocesti in vas nikoli ne prime, da bi nekaj popili ali pa na hitro v usta dali ali pa greste tankat pa mimgrede še vzamete eno čololado pa sladoled... no meni v takih primerih niti na pamet ne pride da bi se peljal še v eno trgovino da si kupim piksno coca cole al pa...

in pod črto z lojalnostnim sistemom je petrol tukaj pred vsemi konkurenti

tole so recimo brezplačni artikli, ki sem jh pobral pred par dnevi, glede na to da edino kar rabim je, da pri njih tankam se mi zdi kar ok
Poglej priponko 99774
Junk for free. PETROL. :cheer:

Čokolada, sladoled in koakakola so nekakšni argumenti v prid loyalty kartice? :bonk:Jaz sem čoko bananice iskal...pa kisle kumarice bi tudi kupil, če bi jih imeli. Se zgodi, absolutno. Ampak zakaj bi hotel loyalty kartico za to? Če šopingiraš smeti tako "mimo grede", potem je loyalty karitca absolutno za tebe.
Za mene bo, ko bodo častili zvhran tank za vsako 6. polno tankanje zvestega kupca mističarja ;) You make them royalty with your loyalty.
Sladkane kavice, pir,...pravzaprav ste z vitrexom še najbliže tistemu, kar je na Petrolu za kupiti...oh wait...

1751304524126.png
1751304541656.png