dejansko jih nisem plačal... vem kaj hočeš povedat samo gorivo moram tankat in če ga tankam pri petrolu, omvju ali pa kje drugje je cena ista, drži?Saj je ok, da si nekaj dobil za točke. Niso pa to brezplačni artikli. Ker te artikle si ti vse plačal.
to na kar namiguješ bi imelo smisla, če bi bila cena pri ponudnikih različna tako pa za isto ceno točiš in je samo vpršanje kje za isto ceno dobiš več... drži?Ne plačaš jih s ceno goriva, samo s tistim delom cene, ki se ji reče marža.
Če ne tankaš pri njih pa tudi ne plačaš pri njih in nisi vrgel stran nič, ker tudi nič nisi dobil. Semantika, vem.![]()
Jaz tudi ne razumem, zakaj se eni tako jezijo na petrol. Dejansko je cel kup popustov s pikami še vedno predrag, ampak določene stvari so pa 4free. Jaz sem 25 let govoril "ne, nimam petrolove kartice in res je ne rabim imeti", ko so pa rekli, da pa lahko direkt za točke dobiš nekaj, sem pa dal na telefon. In imam mir, dec na blagajni poskenira telefon in jaz prislonim telefon na pos in plačam direkt. Ko se posveti zelena kljukica, "Hvala, adijo". Pa po pravici povedano zelo redko kupim kavo ali karkoli in sem lani pač nakupil nekaj plastenk vitrexa (ki ga dejansko porabim s takšno kilometrino). Če me že prime, potem kupim sladoled in tako kot nekateri, ni variante, da bi se zapeljal do druge štacune. Pač tako je.to na kar namiguješ bi imelo smisla, če bi bila cena pri ponudnikih različna tako pa za isto ceno točiš in je samo vpršanje kje za isto ceno dobiš več... drži?