Plenilec Petrol grozi

mistique

Guru
16. jun 2009
14.749
2.465
113
Emona / Carnium
Sam ti si res bolnik a zdej si bom vodo kupoval v trgovini in si jo grel v avru, pa kavico ki jo mogoce sploh ne rabim ajej ajej
Jaz sem si vodo že velikokrat kupil na črpalki. Ampak ne bi promoviral kartice zvestobe na način, da dobiš karkoli zastonj. Overkill je to. Če si se kdaj dotaknil kakšnega marketingarja, boš vedel.
Osebno pa mi tisti junk absolutno nima nobene dodane vrednosti, ampak ravno nasprotno. Ampak, to je bolj personal preference.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.749
2.465
113
Emona / Carnium
Se strinjam ampak jaz opisujem širšo sliko.

Še enkrat: so situacije tako pri lokalcih kot pri turistih katerih te še tako dobro načrtovanje ne reši in izjeme so pa tisto o čemur pa jaz pišem. Se ne farbam.
Ja, vse ok. Obstajajo ljudje, ki jim te kartice koristijo...predvsem čustveno in to se mi zdi win-win :)
Sej slikanje širše slike je tudi to, da se ves junk food na njihovih policah definira kot zdravju škodljiv in drag :fredi:

Morda kdo ve, zakaj sta zrak in voda na črpalkah (še) gratis?

tomi

Guru
1. sep 2007
19.028
10.139
113
MB
zdej se počasi čuden počutim ampak prepričati se pa ne bom pustil... hočete rečt, da se peljete v avtu iz točke a v točko b še posebej na avtocesti in vas nikoli ne prime, da bi nekaj popili ali pa na hitro v usta dali ali pa greste tankat pa mimgrede še vzamete eno čololado pa sladoled... no meni v takih primerih niti na pamet ne pride da bi se peljal še v eno trgovino da si kupim piksno coca cole al pa...

in pod črto z lojalnostnim sistemom je petrol tukaj pred vsemi konkurenti

tole so recimo brezplačni artikli, ki sem jh pobral pred par dnevi, glede na to da edino kar rabim je, da pri njih tankam se mi zdi kar ok
Poglej priponko 99774

vidiš tu si falil poanto slovenceljstva, ki se odraža na vseh področjih.

pripravljeni smo zagonit več edine dobrine ki je imaš kolk je maš (čas) zato da prihraniš dobrino ki jo lahko vedno zaslužiš več (denar)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.888
8.357
113
Ne kle je druga scena… ker je trenutno petrol za levo sceno grd ti bodo povedali da so v preteklosti ze vec dni raje stradali kot pa da bi sendvic s petrola kupili.
Ce ga jutri Robert podrzavi bomo meli pa posebno temo o gastronomskih uzitkih ob tocenju goriva na “nasem” petrolu.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: sad, tomi in CLIO15

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.319
4.753
113
Samo ne vem kje bodo sedaj orto rdečkarji tankali svoje kripe.

Petrol je fuj ker je kapitalistični.

Mol je Orbanov, ta pa je Itaq prijatelj od Janše tak da odpade.

Shell je Itaq kapitalistična sodrga, tak da rajši ne!!!

Upam, da ne bodo električnih avtov kupili in polnili doma na elektriko od Geni-a!!

• Wow
Reactions: jest5

mistique

Guru
16. jun 2009
14.749
2.465
113
Emona / Carnium
Super okusni in zdravi sendviči so baje džabe na Petrolu. Z nakupom pira lahko celo privarčuješ (imaginarno). Verjamem, da kartica zvestobe oz. zvestoba Petrolu ni povod za ta objektivna mnenja. Ko sem ravno na pumpi bom kupil še plato pira, ker bom prišparal :valjamse: Če bi rekel: ker sem žejen, bi imelo vsaj nek smisel.

Kartica zvestobe obstaja zato, da kupec potroši več in večkrat. Sicer to ne bi obstajalo...in ne govorit, da se s tem prišpara. Prišpara se samo, če ti tempo življenja preprečuje obisk trgovine ali drugih namenskih kapitalističnih objektov. Kamionarji so več na cesti in petrolih od vseh nas, pa si majstri kuhajo hrenovke na razgretem asfaltu...pa za sekret in kavice plačajo polno ceno, če nimajo kartice zvestobe.

Nekoč je bil petrol sinonim za bencinsko črpalko...in ko si tankal na Agipu, si tankal na petrolu. Tako, da glede na cene izdelkov na bencinskih črpalkah, lahko tudi danes rečemo, da na petrolih ne moreš privarčevati, še najmanj pa s kartico zvestobe. Dol mi visi za Petrol d.d. in vaše deleže :evil:

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.124
7.562
113
Na kartici imam 130 pik. Ne vem od kje. Najbrz od racuna za elektriko.

Petrolovih delnic nimam, niti od nobene slovenske firme, ker je to spekulacija hujsa od loterije. Pa vcasih niti ne zaradi firm samih, ampak politike, ki se vmesava v gospodarstvo in/ali ga obremenjuje vsak mandat ali pogosteje drugače ter izcrpava. Po novem pa še podi ven. V takem ne mores delat in v tako ne investiram.

Mistični me je pac spet malce nasmejal s svojo mantro o zdravi prehrani. Junk pa alko sta njegovi sibki točki, zagotovo se bo oglasil, ce bo kaj na to temo, pa čeprav zakamuflirano za lojalti karto. Jaz pa pač cajt imela :zardelalter: Čiki so bojda se zmeraj po isti ceni kot kjerkoli drugje, tudi na nedeljo... A gredo kaj na pike?

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

netko

Guru
25. jul 2007
7.179
2.525
113
Na kartici imam 130 pik. Ne vem od kje. Najbrz od racuna za elektriko.

Petrolovih delnic nimam, niti od nobene slovenske firme, ker je to spekulacija hujsa od loterije. Pa vcasih niti ne zaradi firm samih, ampak politike, ki se vmesava v gospodarstvo in/ali ga obremenjuje vsak mandat ali pogosteje drugače ter izcrpava. Po novem pa še podi ven. V takem ne mores delat in v tako ne investiram.

Mistični me je pac spet malce nasmejal s svojo mantro o zdravi prehrani. Junk pa alko sta njegovi sibki točki, zagotovo se bo oglasil, ce bo kaj na to temo, pa čeprav zakamuflirano za lojalti karto. Jaz pa pač cajt imela :zardelalter: Čiki so bojda se zmeraj po isti ceni kot kjerkoli drugje, tudi na nedeljo... A gredo kaj na pike?
ne čiki pa ne grejo na pike