Sponzorstva se dela iz istega razloga kot podpora lgbt in raznolikosti. Ni za večjo prodajo.... tudi nisem čisto prepričan, če se jim poslovno izplačajo in zaradi tega več prodajo...
Sponzorstva se dela iz istega razloga kot podpora lgbt in raznolikosti. Ni za večjo prodajo.... tudi nisem čisto prepričan, če se jim poslovno izplačajo in zaradi tega več prodajo...
Saj o tem že sanjarijo, predvsem o regulaciji najemnin.zakaj bi regulirali samo bencin... dejmo regulirat še hrano in pijačo pa gradbeni material in obleko ostalo saj to so po naše vse kategorije, ki človeku brezpogojno pripadajo...
Tako, le da jaz uporabljam mešanico 1/3 benzin in 2/3 petrolej tudi za pozneje. Torej zagon na benzin, potem pa preklop na mešanico. Se že včasih dejali, bolj kot je stara BCS boljša mešanica mora biti, zdaj a je to res al ne pa ne vem, tako delam že dobrih 20 let odkar jo "preganjam", čeprav vedno manj. Je pa za zanimivost, petrolej je dražji kot bencin ali dizel, ene 2 meseca nazaj sem dal nam nekje 1.60€ za liter. Tank je pa 2prekatni, manjši za bencin, večji za petrolej. Leta nazaj smo tankali na svetilni (zelen), potem pa so dejali da tak ne sme bit za pogon in sedaj je rumene barve. V moji okolici ga dobiš na črpalki v Šempasu (pod ključem), pravili so pa da je tudi v Črnem Vrhu pri Idriji.Ampak zagon na bencin in potem preklop na petrolej?
a) Nehajmo bencin obdavčevati ko blesavi, pa ne bomo rabili regulacije. Je tudi 50% cene hrane, ceglov in pijače davka?zakaj bi regulirali samo bencin... dejmo regulirat še hrano in pijačo pa gradbeni material in obleko ostalo saj to so po naše vse kategorije, ki človeku brezpogojno pripadajo...
Po moje se to ne splača, pač jo lavfaj na bencin (novega dvoprekatnega tanka se ni dalo kupiti že 30 let nazaj). Ti stroji denarno niso nič vredni, in se višati še obratovalnih stroškov za dobro motorja po mojem ne izplača. (Pravzaprav se je, če sem še bolj neposreden, sploh ne izplača več laufati, ker je tako zelo škodljiva za sluh. Pri petdesetih boste zaradi BCS že v težavah.)Tako, le da jaz uporabljam mešanico 1/3 benzin in 2/3 petrolej tudi za pozneje. Torej zagon na benzin, potem pa preklop na mešanico. Se že včasih dejali, bolj kot je stara BCS boljša mešanica mora biti, zdaj a je to res al ne pa ne vem, tako delam že dobrih 20 let odkar jo "preganjam", čeprav vedno manj. Je pa za zanimivost, petrolej je dražji kot bencin ali dizel, ene 2 meseca nazaj sem dal nam nekje 1.60€ za liter. Tank je pa 2prekatni, manjši za bencin, večji za petrolej. Leta nazaj smo tankali na svetilni (zelen), potem pa so dejali da tak ne sme bit za pogon in sedaj je rumene barve. V moji okolici ga dobiš na črpalki v Šempasu (pod ključem), pravili so pa da je tudi v Črnem Vrhu pri Idriji.