Plenice

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
No ja...plenice malo omilijo, drugače pa dejansko leži poscan v postelji.
tongue-1.gif

Je pa res, da ven še ni šlo nikoli iz plenice. Mava pa številko 4 že od 7kg naprej.

jello

Guru
22. sep 2008
10.259
3.905
113
Ko začne zares sedet ga lahko začneš dajat na kahlo (pri naših je bilo to pri ca. 7 mesecih). Vsak dan ob približno istem času da dobi rutino. Tako se v kratkem času znebiš posranih plenic. Nekaterim se to ne da (in raje dvoletnikom brišejo drek s hrbta), ampak kakor kdo hoče. Je pa to precej lažje izvajat z otrokom z dobro prebavo (ki kaka 3x dnevno) kot z otrokom, ki kaka po luni (1x na 14 dni).

Sicer pa smo uporabljali čez dan pralne, ponoči pa tiste iz millerja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.128
113
ja, to odvajanje je najbolj fajn na morju,je tamali skoz nag pa nimaš tolk skrbi s perilom. Striktno je pa treba s tisto kahlo okol hodit. bolj je problem motivacija, da ti sedi gor.

Drugače smo mi na Hoferju, se je najbolje obnesla.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Mi uporabljamo Pampers. Smo imeli že vse sorte plenic, pa so nas Pampers najbolj prepričale.
Kupimo tam kjer je ceneje, ima vedno kakšen trgovec kakšne akcije.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Hvala! Odlična cena! Tudi v tujini niso blizu cene pa tudi zaenkrat ne opazim razlike med trgi, tako da mi je vseeno ali so nemške. Mogoče 10% manj smrdijo.
tongue-1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Probali vse sorte, potem pa kar pamperske skozi. Sem pa vedno nabavljal ko so kakšni popusti -25 v SPARU če imaš kartico vsake tolko pride kupon. -20 Mercator, včasih kaj DM,... vglavnem če malo iščeš akcije niso nič dražje od Hoferjevih.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Ko sem se hvalil, da uporabljamo samo pampers.
Pri prvem otroku ves čas brez problema. Pri drugem, ki pa je star šele 20 dni, pa so se mu pojavili izpuščaji povsod tam, kjer se nahaja plenica. Sedaj smo zamenjali plenice in je že vidno bolje po 1 dnevu. Sedaj uporabljamo Bambo.
Tako da je res. Ni za vsakega vse.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.955
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Probali vse sorte, potem pa kar pamperske skozi. Sem pa vedno nabavljal ko so kakšni popusti -25 v SPARU če imaš kartico vsake tolko pride kupon. -20 Mercator, včasih kaj DM,... vglavnem če malo iščeš akcije niso nič dražje od Hoferjevih.

Tako je, plenice so tam tam in če otrok nima problemov potem je skoraj vseeno katere kupiš, enostavno moraš gledati koliko stane ena plenica, to smo ugotovili da so približno isto. Pa velikost je tudi pomembna, pa kaj če piše da bi moral otrok nositi 3 , če mu potem vse okoli spušča, pač počakaš dokler mu res ne paše.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.823
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Ko sem se hvalil, da uporabljamo samo pampers.
Pri prvem otroku ves čas brez problema. Pri drugem, ki pa je star šele 20 dni, pa so se mu pojavili izpuščaji povsod tam, kjer se nahaja plenica. Sedaj smo zamenjali plenice in je že vidno bolje po 1 dnevu. Sedaj uporabljamo Bambo.
Tako da je res. Ni za vsakega vse.

Poznam 2 primera, ko so bili izpuščaji od Pampers plenic iz Mercator/Spara... Pri Pampers iz Mullerja pa ni bilo.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Ksz

svojih izkusenj se nimam je pa zena sedaj dobila v vrtec otroka, ki pri 11h mesecih lula in kaka na kahlo ter ne rabi plenice niti v spanju. Torej obstaja:)

Nina8

Pripravnik
19. feb 2014
35
0
6
Ja pri nas smo vedno uporabljali tudi samo Pampers. Je pa res razlika ali so kupljene v Mullerju (narejene v Nemčiji) ali v Mercatorju, dm-ju..., ki so narejene na poljskem, tako kot Milka, Nutella, šamponi in druga kozmetika.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Nina8 pravi:
Ja pri nas smo vedno uporabljali tudi samo Pampers. Je pa res razlika ali so kupljene v Mullerju (narejene v Nemčiji) ali v Mercatorju, dm-ju..., ki so narejene na poljskem, tako kot Milka, Nutella, šamponi in druga kozmetika.

Drži.
Pameprske iz Mercartorja recimo niso vredne kozarca mrzle vode. Katastrofa. Smo primerjali direktno Pamperske z identično embalažo iz Mullerja in Mercatorja. Ne moreš verjeti.
Dejasko sva ugotovila da so mislim da BabyLove iz Hoferja dejansko neprimerno boljše kot pa Pamperkse iz Mercatorja in naših trgovcev. Mislim da jih je 50kosov 4ke, za nekje okoli 7 evrov. Še nismo imeli izpuščaja ali kakšnega podobnega sranja. Marketing je jebena stvar
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.955
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Je pa tudi res, če se že gleda na ceno in otrok prenese katerokoli plenico, da primerjaš koliko stane ena plenica in koliko je vzdržljiva, da ne pušča levo desno...