Plenice

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Kupovali smo številko 1 in 2 izključno Pampers, 1 celo najboljšo, potem z trojko pa smo začeli cenejše kupovati. Na tujino nismo pomislili.
To je res en velik strošek. Žal.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.442
6.957
113
Pri nas imamo Pampers. Z Leklerka najvec, kjer so baje take kot povsod drugje. muller naj bi pa svoje pamperske uvazal, ampak ne bi vedla. Najblizji muler mi je predalec. Meni so vsec ker so tanke. Drugace je pa malemu vseeno kaj ima gor. Pri dediju in babici imajo na zalogi mensezdi lumpi (samo mercator v blizini v tisti vasi), pri sestricni vcasih dobi dm-ove, v varstvu kadar mami pozabi dofilat zalogo pa bogve kaj. Ce je ritka obcutljiva pa samo ene prenese, je pa itak izbiranja konec...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Trenutno sva samo na Pampers...sem pravkar v tujini (sredi nemčije) kupil 2 paketa active baby velikost 4, cena nekaj pod 22€ 94 plenic.

Naj ne bi smrdele prave nemške, samo ni velike razlike. Do zdaj sva imela Pampers premium iz Leklerka. Za preizkusit imava še Mullerjeve, DM pa nama niso všeč, tudi če so cenejše.

Meni se pa ne zdijo nek strošek...s cca. 800€ se da otroka spravit skozi?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.955
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Glej, ne sprašujem glih zaradi 800€ toda zakaj nebi prišparal 100 - 200€, pri prvi sem imel vseskozi pamperske, pri drugem verjetno tudi, vprašati pa ni greh.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Raje učite otroka na kahlico in kupite hlačke za odvajanje od plenic, najlažje je pustiti otroka v plenicah pa če ravno je v tretjem letu.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
A novorojenčka boš navajal na kahlico?
wink-1.gif
kolk otrok pa imaš?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
zmaga.gif

Najmlajša je bila čez dan brez plenice pri 18 mesecih, popolnoma brez plenice pa pri 2h letih.
Čez dan je imela pralne, ponoči pa Milerjeve Eko.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Če mene vprašaš dva odrasla, ja in od plenic sta se odvadila že pred drugim letom in to ne od Pamperc temveč od bombažnih ker smo jiva navajali ko sta pričela hoditi na kahlico, ne pravim za dojenčke ki to rabijo temveč ko berem da se otroci še vedno v pleničkah št 4 naganjajo to pomeni da so dvo letniki ki bi lahko uporabljali že kahlico.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
WTF?
bonk.gif

Plenice 4 so 7-12 kil al neki tacga. Naš je star dobre 4 mesce pa ma 8 kil. Cel luksuz glede plenic je to, da nama ne serje ponoči ko spi na trebuhu, tako da ma celo noč 1 plenico, zjutraj pa potem grmi. Se pravi se razide s cca. štirimi plenicami na dan, kar se mi zdi odlično.

Če pa mojega pri 4 mescih naučiš it na kahlo, ti pa dam takoj 1k€, namesto v plenice.
hysterical-1.gif

steiner

Pripravnik
2. sep 2007
74
2
8
Številko 1 in 2 - new baby smo kupovali v Mullerju Pamperske - nemške, drugod imajo poljske, ki so povadi še dražje, z izjemo Leclerca. Zdele smo na št. 3, imamo cenejše - Lumpi (italijanske). So tanjše in delujejo mehkejše in manj "plastične" od DM-ovih ali Mullerjevih, zaenkrat zavodoljni. Pri prvi punčki smo imeli od št. 3 naprej večinoma Hoferjeve, a so se medtem poslabšale - drug proizvajalec?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.039
437
83
tam ko se terc po tori rola
Midva sva za sinka uporabljala Lidlove plenice. Itak moraš poskusiti več vrst, da vidiš, katere otroku najbolj odgovarjajo. Kdaj je nehal kakati in lulati v plenice, se pa ne spomnim... V vrtec je pri dveh letih šel 'čist', to vem.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
a pa so res pamperske najbolše? pri nas smo pomoje preizkusili čisto vse firme pa nisem opazil, da bi bile najbolše.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se jih splača kupiti v tujini ali preko interneta? Kakšne kupujete?

kolk kil pa imaš?
joke:

našima dvema pašejo najbolj od mullerja planice. Pa še vonja nimajo.
p.s. planice, ki dišijo, smrdijo je sama kemija
lp