Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Iščem platišča na rob, da imajo opcijo na 4 vijake in sicer v izvedbi 17 col. Gre pa se za Peugeota 4 x 108 med vijaki. Če kdo ve kako firmo, naj jo kar napiše...
WhiteCell, najlepša hvala. Malecky, dal bi 17...18 so že preveč, pa tudi homologiranih nimam...dal bi nekaj v stilu Brock B1, vendar ne vem, če jih delajo 4 x 108 v 17 izvedbi...v 16 vem, da jih. Katere znamke pa imaš ti?
Ma ne vem če lahko skoraj vse homologiraš...meni za astro je na homologacijah gledal Tuv za feltne in številke od avta da ki se more ujemat....ne vem pa kaj točno je gledal.
Citat: Uporabnik kazamurnik pravi:
Ma ne vem če lahko skoraj vse homologiraš...meni za astro je na homologacijah gledal Tuv za feltne in številke od avta da ki se more ujemat....ne vem pa kaj točno je gledal.
Gledal je številko, ki je napisana na prometnem dovoljenju in jo primerjal z napisano na tuv-u. Potrebno je samo točno prepisati vse podatke (v kolikor si "kuhate" tuv). Ni pomembno ali je dejansko za ta platišča oz avto.
Ne ne...jaz jih ne bom "kuhal" ....nimam sreče s policaji....name grejo ko muhe na drek...ne vem zakaj...zato imam pa vse urejeno kot mora bit....nimam izbire.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.