Citat:
Dual planking – na železniških tirih – NE počnite tega sami. Fanta na fotografiji sta profesionalca in se s tem ukvarjata že od malih nog. Poleg tega imata vozni red vlakov v malem prstu in v času plankanja je bil najbližji vlak oddaljen več kot 100 kilometrov!
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
suzica :
Kaj bi rad po pički dubu???![]()
Drgač pa un v školjki zmaga![]()
pardon !!!!
Tole je suzi![]()
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
![]()
Pazi spodnji komentar:
Citat:
Dual planking – na železniških tirih – NE počnite tega sami. Fanta na fotografiji sta profesionalca in se s tem ukvarjata že od malih nog. Poleg tega imata vozni red vlakov v malem prstu in v času plankanja je bil najbližji vlak oddaljen več kot 100 kilometrov!
Opa, fanta sta profesionalca, ki se ukvarjat as tem že od malih nog![]()
![]()
LP
Gargy
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
suzica :
Kaj bi rad po pički dubu???![]()
Drgač pa un v školjki zmaga![]()
pardon !!!!
Tole je suzi![]()
Nisem jaz!!
NISEm blondič in ta vosu ne stoji na svoji batini![]()
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
![]()
Pazi spodnji komentar:
Citat:
Opa, fanta sta profesionalca, ki se ukvarjat as tem že od malih nog![]()
![]()
LP
Gargy
100 kilometrov![]()
Pesda--zdaj bom še jaz to začel![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bodi caR in se na tir vlezi ko se spustijo rampe na najblizjem prehodu cez zeleznisko progo. Be first! Make it count!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
Planking so pijančki že zdavnaj pogruntali - no, ampak oni so naslednji dan trezni, Had pa![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bodi caR in se na tir vlezi ko se spustijo rampe na najblizjem prehodu cez zeleznisko progo. Be first! Make it count!
Za pravi cekin tud to naredim.
Rampe nikol niso na ovinkastih tirih, torej me bo model na 100m+ videl in ustavil. Kvečemu lahko pokasiram kako kazen.
(no, taprav cekin bi bil 2 te kazni)
Izbereš nenavaden položaj oziroma lokacijo in nekdo te fotografira. Morajo pa biti izpolnjeni pogoji:Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj vležeš se, nekdo te slika in je to to?
Ležanje na progi je dolgočasno, ni ravno planking.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Rampe nikol niso na ovinkastih tirih, torej me bo model na 100m+ videl in ustavil. Kvečemu lahko pokasiram kako kazen.
(no, taprav cekin bi bil 2 te kazni)
Ja pajade.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pa daj no, če pride vlak s svojimi 60 km/h, ga že slišiš na 300 metrov, ta čas pa se boš ja premaknil iz tira. Stava ni vredna več kot 200 €.
Za tisto, ko se vležeš med tire in gre vlak preko, tisto pa bi blo vredno jurja, ja![]()
Tole je pa še bolj glupo od zaplankanja.Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
KSZ
Če se že želijo delat norca iz sebe, naj se grejo raje Duckface.
![]()